TOP 10 notikumi kultūrā no 12. līdz 18. oktobrim

7.lapa

Latviešu filmu mūzikas vakars

Foto: publicitātes

Sestdien, 12. oktobrī, plkst. 18.00 koncertzālē “Lielais dzintars” norisināsies īpašs koncerts - “Tas Ir Īstais Kino. Latviešu filmu mūzikas vakars”, kuru vadīs diriģents Atvars Lakstīgala.

Vakara gaitā klausītājiem būs iespēja baudīt neaizmirstamas melodijas no latviešu kinofilmām un multfilmām, kuras izpildīs simfoniskais orķestris, pievienojoties izciliem solistiem Daumantam Kalniņam, Beātei Zviedrei (attēlā) un Aigaram Raumanim, kā arī kādam īpašam viesim.

Šis koncerts solās būt emocionāli piesātināts, jo tā programmā būs iekļauti skaņdarbi, kas ieņem īpašu vietu latviešu kultūras mantojumā. Daudzi no šiem skaņdarbiem ir pavadījuši vairākas paaudzes, un tie atkal skanēs koncertzālē, radot nostalģiskas un sirsnīgas sajūtas katram apmeklētājam.

Gan klasiskās, gan jaunākās kinofilmas un multfilmas tiks atdzīvinātas caur dzīvo mūziku, sniedzot unikālu iespēju izjust šo skaņu burvību pavisam jaunā veidolā.

Melodijas no filmām “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, “Dāvana vientuļai sievietei”, “Likteņdzirnas”, “Teātris”, “Pie bagātās kundzes”, “Četri balti krekli”, “Emīla nedarbi” u.c.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Masturbācija vīriešiem noder tik daudzos veidos. Tā var mazināt stresu, uzlabot garastāvokli un palīdzēt aizmigt. Regulāra ejakulācija var pat samazināt risku saslimt ar prostatas vēzi un palīdz dzīvot ilgāk. Bet kā tas ietekmē testosteronu?

Svarīgākais