17 kultūras pasākumi līdz 13. septembrim, apmeklējami bez maksas

15.lapa

Tēva dienas gājiens un festivāls

Foto: publicitātes

Tēva dienas gājiens un festivāls Latvijā ir kļuvis par ģimeņu tradīciju, kad ģimenes ar bērniem no visas Latvijas septembra otrajā svētdienā ierodas Rīgā, lai atrakcijām un izklaidēm pārbagātos svētkos dienu pavadītu kopā.

“Tēva dienas festivāls ir nu jau tradīcijām apvīts notikums, un to sākām rīkot, lai Latvijā aktualizētu tēva atbildību un lomas nozīmi bērna un ģimenes dzīvē, vienlaikus nodrošinot iespēju kopīgai Tēva dienas svinēšanai ģimenes lokā,” skaidro vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja un Tēva dienas festivāla rīkotāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Pasākuma norises laiks un vieta: svētdien, 8. septembrī, no plkst.12.00 līdz 16.00 Rīgā, Vērmanes dārzā (gājiens sākas no Brīvības pieminekļa plkst.12.00).

Koncertā būs bagātīga skatuves programma, un Vērmanes dārza teritorijā ģimenēm būs iespēja piedzīvot un piedalīties aktivitātēs, kas paredzētas visiem vecumiem - kā ģimenes pašiem mazākajiem, tā vecākajiem, ieskaitot pusaudžus. Tās būs mākslinieciskas darbnīcas, stafetes, paraugdemonstrējumi, izaicinošas atrakcijas, degustācijas un citas aktivitātes, darbosies arī brīvdabas restorāni.

Arī šogad tētiem dāvanā - ozolu stādi.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.

Svarīgākais