Kultūras pasākumi līdz 6. septembrim, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: izstādes, koncerti, Zinību diena un Dzejas dienas, “Skaņu mežs” un Senās uguns nakts, brīvdabas kino un svinga mūzikas vakars.

Patrisha un “Olas” Zinību dienas svētkos

Publicitātes foto

Lai kopīgi iezvanītu pirmās skolas dienas zvanus, pirmdien, 2. septembrī, Bauskas novada skolēni un citi interesenti tiek ielūgti uz Zinību dienas svētkiem Bauskas Rātslaukumā.

Šogad svētku muzikālo programmu veidos divi koncerti - plkst.14.00 ar koncertu sanākušos priecēs dziedātāja Patrisha (attēlā), bet plkst.15.00 uz svētku skatuves kāps grupa “Olas”.

Pirmās skolas dienas svinības Bauskas Rātslaukumā sāksies jau no plkst.12.00, kad skolēni varēs nodoties dažādām izklaides iespējām, ko piedāvās izbraukuma atrakciju parks “Activepark”.

Apmeklētājiem būs iespēja izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, sacensties drifta kartingu trasē, izbraukt ar mini BMX velosipēdiem, virpuļot orbitronos, izaicināt rodeo bulli un pārbaudīt savu precizitāti loka šaušanā. Atrakcijas Bauskas vecpilsētas centrālajā laukumā darbosies līdz pat plkst.16.00. Pasākuma laikā uz radošu darbošanos gaidīs Bauskas Bērnu un jauniešu centrs, piedāvājot apmeklētājiem piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

Zinību dienas svētkos plkst.14.00 ar koncertu sanākušos priecēs talantīgā un īpaši jauniešu vidū populārā dziedātāja Patrisha.

Māksliniece ir pirmā latviešu dziedātāja, kas ir noslēgusi līgumu ar mūzikas izdevniecību “Universal Music”, iedvesmojot jauniešus, ka ar neatlaidīgu darbu un mērķtiecību savu aizraušanos ir iespējams pārvērst panākumos un sasniegt jaunas virsotnes.

Svētku turpinājumā plkst.15.00 Rātslaukumā uz skatuves kāps hiphop mākslinieki - grupa “Olas”. Šis mūzikas projekts ir lielisks piemērs jauniešu uzņēmībai, radošumam un aktivitātei jau mācību laikā, jo grupa aizsākās kā divu universitātes studentu joks, apvienojoties kādreizējiem kursabiedriem Žanim Pavlovskim un Arvim Reikam, un ātri vien pārtapa par spēcīgu pieteikumu uz pašmāju mūzikas skatuves.

Ieeja koncertā un dalība atrakcijās ir bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais