TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 30. augustam

6.lapa

Ingus Ulmaņa jubilejas tūres noslēgums

Foto: publicitātes

Svētdien, 25. augustā, plkst.19.00 ar vērienīgu koncertu Dzintaru koncertzālē populārais mūziķis Ingus Ulmanis (attēlā) noslēgs savu 60 gadu jubilejas tūri “Kā man laiku apvaldīt”.

Koncertā uz vienas skatuves satiksies projekti, kuros Ingus savas karjeras laikā piedalījies - grupas “Lādezers” un “Jumprava”, kā arī “Dabas koncertzāle” un “Brīnumskapis”.

Publicitātes foto

Par koncerta nosaukumu, kuram viņš izvēlējies rindiņu no dziesmas “Kā man laiku apvaldīt” (viņš ir arī dziesmas teksta un mūzikas autors), Ingus Ulmanis teic: “25. augusta koncerts varētu būt kaut kas līdz šim nebijis, jo uzspēlēšu kopā ar visiem sastāviem, kuros kādreiz esmu piedalījies. Skanēs arī divas vai trīs dziesmas no mana pilnīgi jaunā projekta.

Gribu uz īsu brīdi būt “skaļš” un šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, ko kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši cauri gadiem.

Parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika, un šādi noslēdzam kādu etapu. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, ar kuriem vēl joprojām ir ko teikt un ir par ko runāt!”

Publicitātes foto

Ingus Ulmanis ir mūziķis, komponists un mūzikas producents; darbojies arī kā televīzijas un radio raidījumu vadītājs. No 1984. līdz 1987. gadam bijis grupas “Jumprava” solists.

1987. gadā kopā ar grupas biedru Aigaru Voitišķi izveidoja savu grupu “Lādezers”, kurā muzicē joprojām. Ingus bijis arī dažādu citu muzikālo projektu autors un dalībnieks: darbojies Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā “LNT Brokastis” un “Tautas balss”, bērnu muzikālajā projektā “Brīnumskapis” un Latvijas televīzijas raidījumā “4. studija”. Pašlaik strādā “Latvijas Radio 1”, kur vada raidījumu “Monopols”. Kopā ar Silviju Noru Kalniņu ir izveidojis projektu “Dabas koncertzāle”.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?

Svarīgākais