14 kultūras pasākumi līdz 16. augustam, apmeklējami bez maksas

4.lapa

Ielu mākslas festivāls Cēsīs

Foto: publicitātes

Sestdien, 10. augustā, Cēsīs jau sesto reizi atgriežas “MOOOVE Cēsīs”, lai pilsētas ielas un laukumi pārtaptu par priecīgu un neparastu skatuvi starptautiskam profesionālā laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivālam.

Paplašinot cirka mākslas robežas līdz “kustības mākslai”, šī gada festivāla programma tiek fokusēta uz iekļaušanas veicināšanu, radot iespēju savest kopā pēc iespējas vairāk dažāda vecuma un interešu apmeklētājus, vienojoties kopīgā pieredzē un priekā.

Publicitātes foto

Festivālam nepastāv valodas barjeras un tas ir bezmaksas.

Šī gada pasākumu programmā plānota daudzveidīgi laikmetīgā cirka un ielu mākslas notikumi dienas un vakara programmā - dejas darbnīca senioriem (Mantas Stabacinskas, LT), darbnīca cilvēkiem ar invaliditāti (Dansema, LT), darbnīca ar balansa lentām (Slackline, LV), interaktīva performance zīdaiņiem un bērniem (Dansema, LT), performance ar akrobātiku (Markas Liberman, LT), klaunāde (Matteo Galbusera, IT), uguns šovs (Soul of Flames, LV) un citi.

Sīkāka notikumu programma un informācija:

https://www.facebook.com/events/1540438196685073

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?