TOP 10 notikumi kultūrā no 27. jūlija līdz 2. augustam

9.lapa

Kantrī mūzikas svētki Iecavā

Foto: publicitātes

Sestdien, 27. jūlijā, norisināsies šīs vasaras vērienīgākais notikums Iecavā - kantri mūzikas svētki “Country Iecava”.

Pirmo reizi Iecavā norisināsies kantri mūzikas svētki “Country Iecava”. Pasākuma apmeklētājus sagaida dažādu kantri mūzikas izpildītāju uzstāšanās, aktivitātes visai ģimenei, kā arī noslēgumā - svētku balle.

Uz lielās skatuves kāps tādi izpildītāji kā grupa “Dakota” (attēlā), “The Farmers”, “Sestā jūdze”, “Klaidonis”, vietējie kantrī mūzikas izpildītāji - Aivars Birzmalis, meiteņu apvienība “Patrīcija X Anna” , kurā apvienojušās iecavnieces Patrīcija Spale un Anna Patrīcija Karele, kā arī gaidāmi dažādi līnijdeju priekšnesumi.

Visas dienas garumā, sākot no plkst.14.00 pasākuma apmeklētājus sagaida dažādas izklaides iespējas bērniem un pieaugušajiem, svētku tirdziņš, bet svētku noslēgumā, lai nosvinētu pirmos kantri mūzikas svētkus Iecavā, norisināsies balle kantri noskaņās kopā ar grupu “The Rolltones”.

“Kantri mūzikas pasākumiem Latvijā ir jābūt, un ir liels prieks par to, ka kantri mūzikas svētki norisināsies arī Iecavā!

Aicinu visus nākt un baudīt lielisku kantri mūzikas pasākumu. Man, kā vienam no “Country Bauska” festivāla organizatoriem, ir žēl, ka nevaram realizēt festivālu arī šogad, bet priecājos, ka kantri mūzikas skaņas priecēs citā kvalitatīvā pasākumā!” saka grupas “The Farmers” solists un Latvijas mēroga lielākā kantri mūzikas festivāla “Country Bauska Festival” organizators Mārtiņš Jātnieks-Borkovskis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais