TEĀTRA AFIŠA novembrim

7.lapa

PIRMIZRĀDE

Komēdija par precētiem pāriem 40+

Publicitātes foto

Ceturtdien, 9. novembrī, plkst. 19.00 pirmizrāde Cēsu Mazajā teātrī (Cēsīs, Pasaules latviešu mākslas centrā) - kanādiešu autora Norma Fostera “Garā nedēļas nogale”, kas ir komēdija par diviem precētiem pāriem 40+.

Stāsts par četriem draugiem, kuri satiekas brīvdienu mājā, lai kopā pavadītu nedēļas nogali. Lai gan varoņi ir pazīstami jau daudzus gadus, īsā laika sprīdī atklājas dažādi pagātnes noslēpumi. Sarunām raisoties, mēs uzzinām laika gaitā noklusēto. Izrādās, katram varonim ir kāds nepiepildīts sapnis.

Katrs no varoņiem pamazām saprot, ka vēl nekas nav zaudēts, un ir īstais laiks būt drosmīgiem, sākt īstenot savu sapni un būt laimīgiem.

Komiski pārpratumi mijas ar smeldzi. Mums katram ir ļauts sapņot un cerēt uz labāku dzīvi.

Luga “Garā nedēļas nogale” sarakstīta 1993. gadā. Tās pirmizrāde notika 1994. gadā Novā Antigonišas festivālā. Šī luga nav iestudēta Latvijas teātros.

Izrāde, kas tapusi sadarbībā ar Willa teātri, ir četru brīvmākslinieku kopdarbs. Izrādes radošā komanda: Inga Alsiņa-Lasmane, Ilze Liepa, Gatis Gāga un Ivo Martinsons.

Nākamās izrādes: 10. novembrī plkst. 19.00 un 12. novembrī plkst. 13.00 Cēsīs, Pasaules latviešu mākslas centrā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?