Kultūras pasākumi līdz 22. septembrim, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: monoizrāde, izstādes, koru konkurss, virsdiriģentu svētki un jauna albuma prezentācija.

Iluzionista Dantes Pecoli monoizrāde

Publicitātes foto

Svētdien, 17. septembrī, plkst. 16.00, Iluzionisma teātris “Mystero” (Rīgā, Vienības gatvē 30) aicina uz izrādi “Likteņu krustceles…”.

Izrāde ir jaunā aktiera, iluzionista Dantes Pecoli oriģinālprojekts, kas veltīts itāļu rakstnieka Italo Kalvino (Italo Calvino) simtgadei. Kalvino tiek uzskatīts par visvairāk tulkotajiem 20. gadsimta itāļu rakstnieku un viņa literārie darbi ir lasāmi arī latviešu valodā.

Šoreiz skatītājs tiks iepazīstināts ar dižā autora darbu “Pils, kurā krustojas likteņi...”, kas nebūs oriģināldarba atstāsts, bet gan galvenās tēmas - cilvēku likteņu analīzes, mistikas apvītās noskaņas un oriģinālo izteiksmes līdzekļu (Tarot kāršu izmantošana izrādes stāsta atainojumā) mijiedarbība dialogā ar skatītāju.

Izrādi iestudējis izcils itāļu režisors Džanluka Barbadori (Gianluca Barbadori), kurš izrādes iestudējis Kolumbijā, Āfrikā, Itālijā, Brazīlijā un citās pasaules valstīs.

Šajā monoizrādē jaunais aktieris Dante Pecolli būs vēl neredzētā ampluā - viņš būs vienīgais šī stāsta stāstnieks, bet visu izrādes laiku viņam palīdzēs Tarot kārtis, kuru vizuālo maģiju skatītāji varēs redzēt uz liela LED ekrāna skatuves dziļumā. Vai Dante liks lietā savas burvju mākslinieka spējas? Noteikti.

Pateicoties Itālijas vēstniecības Rīgā finansiālajam atbalstam un veiksmīgajai sadarbībai ar Iluzionisma teātri “Mystero”, izrāde skatītājiem ir bezmaksas, bet ir nepieciešama obligāta vietu iepriekšējā rezervācija https://fienta.com/lv/liktenu-krustceles

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vārnas un kraukļi ir dažādi putni, bet viņi abi ir ļoti gudri. Pirmkārt, tie atšķiras viens no otra pēc izmēra un skaņām, ar kuru palīdzību viņi sazinās ar saviem cilts biedriem.

Svarīgākais