TOP 10 notikumi kultūrā no 9. līdz 15. septembrim

9.lapa

Patmalnieces zīmēšanas meistardarbnīca

Publicitātes foto

Svētdien, 10. septembrī, kad tiek atzīmēta Tēva diena, no plkst. 17.00 līdz 18.30 Liepājas muzejā māksliniece Elita Patmalniece vadīs zīmēšanas meistardarbnīcu, kur ne tikai tēvi ar saviem bērniem, bet visa ģimene varēs darboties radoši.

Spilgtā māksliniece aicinās un iedrošinās radošās darbnīcas dalībniekus ļauties radošā gara izaicinājumam un krāsu priekam. Tā būs iespēja vecākiem kopīgi ar bērniem nodoties zīmēšanai, lai atraisītos un piedzīvotu radošu kopā būšanu.

Elita Patmalniece ir modes māksliniece, gleznotāja un māksliniece, kura aktīvi piedalās radošos projektos, izstādēs, jauno modes apģērbu radīšanā un izaicinājumos mākslas sfērā. No 2019. gada darbojas “Elitas studija”, kurā māksliniece vada meistarklases.

Dalība Elitas Patmalnieces portretu zīmēšanas meistardarbnīcā - 7 EUR no ģimenes.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Sports ir ne tikai veids, kā uzturēt labu fizisko formu, bet arī pozitīvi ietekmēt garastāvokli, uzlabot veselību un stiprināt imunitāti. Turklāt daudz dzirdēts, ka aktīvs dzīvesveids var būtiski uzlabot gremošanas sistēmu, regulāras fiziskās aktivitātes spēj palīdzēt cilvēkiem ar sliktu miegu vai arī tiem, kas cieš no depresijas.

Svarīgākais