TOP 10 notikumi kultūrā no 9. līdz 15. septembrim

4.lapa

Spāņu kamermūzika, deja un Agra Daņiļeviča dzeja

Publicitātes foto

Sestdien, 9. septembrī, Mūzikas namā “Daile” pie skatītājiem atgriežas izrāde, kas pavasarī guva nedalītu publikas un kritiķu atzinību - “Nestāstot”.

Solistes Aleksandras Špicbergas (attēlā) spožais un pārsteidzošais sniegums gan kā dziedātājai, gan dejotājai tika novērtēts ar uzvaru “Kilograms kultūras” pavasara balsojumā.

Horeogrāfs Agris Daņiļevičs savā jubilejas gadā ir sagādājis pārsteigumu! Viņš ir atklājis vēl kādu savu aizraušanos, ko līdz šim bija turējis noslēpumā - aicinājumu izteikt dzejas rindās savas sajūtas, savas pārdomas, ilgas un pieredzēto.

Agra Daņiļeviča mīlestībai veltītā dzeja sasauksies ar deju, kaisles pilnās spāņu mūzikas ritmiem un smeldzīgo liriku. Mūzika, deja un dziesma izdejos un izdziedās mīlestības stāstus, tos ... nestāstot.

Uzvedumā piedalās Agris Daņiļevičs (dzeja un horeogrāfija), Aleksandra Špicberga (balss un deja), Kristīne Šmite (klavieres), Vladimirs Kudrins (ģitāra), Paulis Bārzdiņš (deja).

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?