Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Bērziņš un Egliens, Osokins un Vanadziņš, Mellis un Strazda, Strenga un Gāga.

Andra Bērziņa jubilejas koncertprogramma

Publicitātes foto

Šoruden par godu savai 70. jubilejai aktieris Andris Bērziņš (attēlā) aicina uz īpašu koncertprogrammu “Nāc uz manām trepēm spēlēties”.

Tā izskanēs sestdien, 2. septembrī, plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī, 3. oktobrī plkst.19.00 - Ventspilī, teātra namā “Jūras vārti”, 16. oktobrī plkst.19.00 - Kultūras centrā “Ulbrokas pērle” un 18. oktobrī plkst.19.00 - Jelgavas Kultūras namā.

Vērienīgajā koncertprogrammā, kurā piedalīsies arī īpašie viesi - dziedošie aktieri Aija Dzērve, Mārcis Maņjakovs, Imants Strads, Edgars Pujāts, Jānis Paukštello, Gundars Grasbergs - skanēs dziesmas gan no filmām, gan izrādēm, kurās jubilārs un viņa viesi savulaik piedalījušies, gan citi populāri skaņdarbi.

“Pateicoties dziedošo aktieru koncertprogrammu “Viena vieta uz brieža vēl brīva” un “O, kādi zēni” koncerttūres producentu komandai, beidzot ir tapusi mana 70. dzimšanas dienai veltītā koncerttūre, kas sauksies “Nāc uz manām trepēm spēlēties”. Koncertā skanēs dziesmas no izrādēm “Ceplis”, “Nāc uz manām trepēm spēlēties”, “Uz Tobāgo!”, “Māsa Kerija”, “Īsa pamācība mīlēšanā”, “Šerloks Holmss”, “Džons Neilands”, “Atjautīgā aukle”, “Mūžīgā unisona” programmām, raidījuma “Krodziņā pie Paula” un, protams, arī no koncertprogrammām “Attīstību veicinās cilvēki, kas sveicinās” un “Svētvakars”. Tā būs tāda retrospekcija no “vecā labā teātra”, jo skanēs Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhileviča un mana drauga Ulda Stabulnieka dziesmas. Koncertos piedalīsies arī dziedošie aktieri, kurus novērtēju kā sev līdzvērtīgus, cienu un mīlu un ar kuriem esmu ļoti veiksmīgi sastrādājies!” stāsta jubilārs, kurš savu 70. dzimšanas dienu svinēja 26. jūlijā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā