11 kultūras pasākumi līdz 1. septembrim, apmeklējami bez maksas

4.lapa

Jaunais un Daugaviete Rotko centrā

Publicitātes foto

Svētdien, 27. augustā, plkst.16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā ar koncertprogrammu “Vārdi. Klejā” uzstāsies ģitāras virtuozs Reinis Jaunais un daudzsološā jaunā čelliste Erna Daugaviete (attēlā).

Reinis Jaunais, kurš nupat atgriezies no koncerttūres Jaunzēlandē un Austrālijā, var lepoties ar bagātīgu diskogrāfiju. Trīs albumu tapšanā ir piedalījusies arī čelliste Erna Daugaviete. Dueta radītās instrumentālās kompozīcijas var atpazīt seriālos, kā arī TV un radio raidījumos.

Koncertā Reinis Jaunais un Erna Daugaviete izpildīs dziesmas no mūziķu nupat iznākušā albuma “Vārdi” - tajā klausāmas dziesmas, kurās kā vārdi izmantota dažādu Latvijas autoru dzeja, kā arī no nesen Latvijas Radio pirmajā studijā ieskaņotā instrumentālās mūzikas ieraksta “Klejā” - šis kompozīcijas tapušas, iedvesmojoties no klejojumu piedzīvojumiem tuvās un tālās zemēs. Oriģinālprogrammā varēs saklausīt dažādu mūzikas stilu ietekmes, no “fingerstyle” ģitāras un akadēmiskās mūzikas līdz “live looping”, “jazz fusion” un pat artrokam.

Ieeja koncertā bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

Svarīgākais