Kultūras pasākumi līdz 4. augustam, apmeklējami bez maksas

6.lapa

Melodijas vasaras vakariem

Publicitātes foto

Svētdien, 30. jūlijā, plkst. 17.00 Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē Rēzeknes bigbends aicina uz bezmaksas koncertu “Melodijas vasaras vakaram”, kur izskanēs latviešu komponistu zelta melodijas, aranžējumi un pasaules džeza standarti.

Rēzeknes bigbends ir profesionālā pūšamo instrumentu orķestra “Rēzekne” (dibināts 1991. gadā) mūziķu vienība. Pateicoties tam, savulaik bija tradīcija rīkot Rēzeknes Džeza mūzikas dienas. Notika sadraudzības koncerti ar citiem Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Zviedrijas mūziķu kolektīviem. Šobrīd bigbenda mākslinieciskā vadīšana uzticēta Laurim Amantovam (attēlā), kurš ir J. Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas un Klaipēdas Universitātes džeza nodaļas absolvents, spēlē “Mirage Jazz Orchestra” un vairākos mazākos sastāvos, strādā Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļā par pasniedzēju. Kolektīva mājvieta un regulārākā koncertvieta ir Latgales vēstniecība GORS.

Bezmaksas ieejas kartes ir iespējams izņemt Latgales vēstniecības GORS kasē un interneta biļešu sistēmā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais