Vērts redzēt!

Dziedošo aktieru muzikālais salidojums

Publicitātes foto

Pateicoties skatītāju atsaucībai pēc dziedošo aktieru salidojuma “Viena vieta uz brieža vēl brīva”, kas jau divreiz izskanēja VEF Kultūras pilī, krāšņā koncertprogramma šovasar skanēs arī vairāku Latvijas pilsētu brīvdabas estrādēs.

Sestdien, 3. jūnijā, dziedošie aktieri uzstāsies atjaunotajā Liepājas koncertdārzā “Pūt, vējiņi!”, 22. jūlijā - Jelgavā, brīvdabas koncertzālē “Mītava”, 4. augustā - Ikšķiles estrādē, un tūre ar vērienīgu koncertu noslēgsies 28. augustā Dzintaru koncertzālē.

Muzikālajā salidojumā piedalīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Dita Lūriņa, kura ir arī šīs koncertprogrammas režisore, Mārcis Maņjakovs, Egils Melbārdis, Gundars Grasbergs un Ainārs Ančevskis, aktrise, komponiste un dziedātāja Zane Dombrovska, Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova, kā arī aktieris Andris Bērziņš. 28. augusta koncerta īpašā viešņa būs Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa.

“Tā kā lielākā koncerta dalībnieku daļa ir ne tikai kolēģi teātrī, bet arī kursabiedri, tad noteikti nenoturēsimies un dziedāsim dziesmas, kas mūs vieno jau kopš studiju gadiem. Tāda draudzīga kopā salidošana izprovocē paredzamus un neparedzamus duetus, drosmīgus trio un vēl visādas kombinācijas, lai pašiem uz skatuves un skatītājiem zālē vakars izdotos aizraujošs un piepildīts!” tā Dita Lūriņa.

Par pavadījumu koncertos rūpēsies grupa “ARmaestro” Anatolija Livčas vadībā: Miķelis Vīte (bungas), Viktors Veļičko (kontrabass), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Anatolijs Livča (taustiņinstrumenti).

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā