Mācieties! Meitenēm vairāk patīk puiši ar kaķiem

© Foto: depositphotos.com

Vīrieši ar kaķiem ir pievilcīgāki attiecībām, viņi tiek uzskatīti par empātiskākiem un laipnākiem, ziņo Tengri Life ar atsauci uz Men Today. Saskaņā ar iepazīšanās dienesta “Mamba” pētījumu gandrīz 50 procenti sieviešu dod priekšroku vīriešiem ar kaķiem.

Savukārt 48 procenti vīriešu pozitīvi vērtē to, ja viņu potenciālajam partnerim ir kaķis. Tikai 6 procenti aptaujāto to uztver negatīvi. Interesanti, ka suņi ir mazāk populāri: tikai 8 procenti vīriešu un 11 procenti sieviešu dod priekšroku suņiem, nevis kaķiem.

Tomēr priekšrocības ir lielākas, jo kaķiem ir pretstresa efekts, tie rada pozitīvas emocijas, palīdz izlīdzināt konfliktus, sniedz iespēju uzņemt smieklīgas fotogrāfijas un video, un tajā pašā laikā paliek neatkarīgi mājdzīvnieki.

Apmēram trešdaļa sieviešu uzskata, ka vīrieši ar kaķiem fotogrāfijās ir jauki, kas liek domāt, ka viņi ir laipni un empātiski. Savukārt 31 procents vīriešu uzskata, ka sievietes ar kaķiem aizkustina un ir gatavi uzreiz iepatikties šādām sievietēm. Taču gandrīz katrs desmitais vīrietis šādu fotogrāfiju var uzskatīt par sievietes vientulības zīmi.

Foto: pixabay.com

61 procents vīriešu un 55 procenti sieviešu piekrīt vienam kaķim uz partneri, un 17 procenti respondentu ir gatavi jebkuram kaķu skaitam. Tomēr 15 procenti sieviešu vēlētos, lai vīriešiem nebūtu kaķu.

Lai gan 52 procenti vīriešu un 59 procenti sieviešu labprāt apspriež kaķus un saņem to fotogrāfijas no sava partnera, 8 procentus vīriešu un 13 procentus sieviešu tas atbaida.

Puse vīriešu iepazīstinās savu partneri ar savu kaķi tikai pēc tam, kad būs pārliecināti par šo personu. 78 procenti meiteņu viņus atbalsta. 37 procenti vīriešu un 12 procenti sieviešu ir gatavi to darīt pirmajā randiņā.

Foto: pixabay.com

50 procenti sieviešu un 46 procenti vīriešu neiebilst, ja viņu partneris guļ ar kaķi. Tomēr ceturtā daļa vīriešu un vairāk nekā 40 procenti sieviešu labprātāk šķirtos ar savu partneri, nevis ar savu kaķi.

Vīriešus biežāk neapmierina smarža un kažokādas (26 procenti), grūtības ceļot (21 procents), mēbeļu bojājumi (17 procenti), biežas tīrīšanas (12 procenti), alerģijas (8 procenti) un papildu izmaksas (5 procenti).

Foto: pixabay.com

Sievietēm galvenās problēmas ir ceļošanas grūtības (33 procenti), smarža un vilna (30 procenti), bieža tīrīšana (20 procenti), mēbeļu bojājumi (12 procenti), alerģijas (10 procenti) un grūtības ar mājokļa īri (6 procenti).

Lasi arī: Kaķu izdotās skaņas un to nozīme

Svarīgākais