Astroloģija: ko zodiaka zīme saka par diētu + ķermeņa attēls

© Foto: depositphotos.com

Vai dodaties uz jogas nodarbību, esat sarūgtināts vai sniedzaties pēc cepumu kastes? To, ko jūs ēdat un kā jūtaties pret savu ķermeni, nosaka astroloģiskā karte, saka Debra Silvermena, astroloģe un grāmatas “The Missing Element: Inspiring Compassion for the Human Condition” autore.

“Jūsu zodiaka zīme nosaka jūsu ķermeņa tipu,” skaidro astroloģe. "Ķermenis nekad nemelo, un to mums māca astroloģija - dvēsele un ķermenis ir viens un tas pats."

ŪDENS: Vēzis, Skorpions, Zivis

Foto: pixabay.com

Vēži ir emocionāli ēdāji (domājiet par “komforta ēdienu”). Kad viņi satraukušies, viņi ēd; kad viņi ir laimīgi, viņi ēd. Viņi mēdz būt nedaudz apaļāki, taču viņiem ir vislabākās spējas iegūt fizisko spēku. Vēži, visticamāk, ir muskuļoti; viņi ir spēcīgākā zodiaka zīme. Viņiem ir tendence justies kā ar lieko svaru, pat ja tā nav.

Skorpioni ir apsēsti ar pārtiku, alkoholu un šokolādi. Viņi ir slepeni piekritēji un slepeni diētu ievērotāji un mēdz būt ekstrēmi: izvēloties diētu (vai jogas praksi), viņi to dara pilnībā. Viņiem ir nedaudz liekais svars, un viņi uzskata, ka viņiem vajadzētu darīt vairāk, lai zaudētu svaru. Viņi ir pārāk kritiski pret sevi.

Zivis ir fiziski skaistas, jo īpaši sievietes, taču viņas ir pakļautas ēdiena un ķermeņa tēla traucējumiem, ja tās ir emocionālas. Viņi ir ekstrēmisti: var palikt ar lieko svaru vai īpaši piemēroti tam. Runājot par to, ko viņi ēd, viņi ir ļoti izvēlīgi. Viņi precīzi zina, kas viņiem patīk un kas nepatīk. Viņi mēdz nevēlēties ēst gaļu, jo ir tik jutīgi.

GAISS: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Dvīņi ir ar augstu stīgu. Viņi var patērēt un ēst vairāk nekā visi citi un palikt slaidi. Tas nozīmē, ka viņi ēd, lai dzīvotu, nevis otrādi. Dvīņi jūtas seksīgi un viņiem ir labs ķermeņa tēls.

Svari ir viena no fiziski pievilcīgākajām zodiaka zīmēm. Viņiem patīk, kā viņi izskatās, bet viņi jums to neteiks. Svari daudz zina par dažādām diētām, taču tie ir dīvaini un nekonsekventi — pāries no vienas diētas uz nākamo. Viņiem ir tendence mīlēt saldumus.

Cilvēkus, kuru zīme ir Ūdensvīrs, piesaista modes diētas vai ēst vienu un to pašu. Viņiem ir visdīvainākā diēta un dīvainākā apetīte, un viņi ēd pēc visdīvainākā grafika, piemēram, nakts vidū. Viņiem mēdz būt labs ķermeņa tēls un viņi uzskata sevi par seksīgiem un unikāliem.

ZEME: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Foto: pixabay.com

Vērši mēdz būt pilnīgākas skaistules (domā Adeli). Viņi ir cukura alkoholiķi — šokolāde ir viņu otrais vārds. Vērši ir ļoti jutekliski, fiziski ēdāji — viņiem patīk gaļa. Viņi ir ļoti skaisti, bet mēdz ciest no ķermeņa tēla problēmām.

Jaunavām patīk attīrīšana, neapstrādātas pārtikas diētas, sulu spiešana un uztura bagātinātāji, un viņas ir šo tēmu ekspertes. Viņi ir fiziski skaisti, bet viņi nekad nedomā, ka tādi ir. Viņiem ļoti patīk veselīgs ēdiens, taču viņi slepeni ēd to, ko nevajadzētu, kad neviens neskatās. Viņiem arī patīk citiem cilvēkiem pastāstīt, ko ēst.

Mežāzim ir milzīga atbildības sajūta par savu uzturu — viņi mēdz būt veģetārieši vai pieturas pie bioloģiskās gaļas. Viņi ļoti labi apzinās, ko ēd, un viņiem ir lieliska disciplīna. Izskats viņiem ir svarīgs. Viņi lepojas ar to, kā viņi izskatās.

UGUNS: Auns, Lauva, Strēlnieks

Foto: pixabay.com

Aunam ir dabisks fiziskais spēks, pie tā nestrādājot. Viņi visātrāk iegūst formu. Viņu ego identificē ar viņu spēku, un viņu mācība ir pievērst uzmanību jautrībai vai priekam, ko sniedz treniņš vai joga, nevis tam, kā viņi izskatās spogulī. Viņiem ir milzīga, rijīga apetīte un ātra vielmaiņa. Viņi var patērēt vairāk nekā vairums citu zīmju, taču tie arī sadedzina vairāk kaloriju nekā lielākā daļa. Viņi nav izvēlīgi ēdāji.

Lauvas ir svarīgi, kā viņi sevi pasniedz citiem. Ja viņi gatavojas gatavot ēdienu, tas būs skaisti. Viņi mēdz ievērot diētu. Viņi vienmēr gatavojas mainīt savu svaru. Viņiem patīk ēst jebko. Lauvai ir tik daudz fiziskās enerģijas, viņi viegli sadedzina kalorijas.

Cilvēkiem, kuru zīme ir Strēlnieks, patīk izdabāt. Viņi ēd vairāk nekā jebkurš cits, taču viņi arī vairāk vingro. Viņu ego ir mazāk saistīts ar to, kā viņi izskatās, un vairāk ar to, cik jautri viņiem ir. Viņi iesaistās modes diētās, bet tas ilgst apmēram nedēļu, tad tas beidzas vai viņi izmēģina kaut ko jaunu. Kad viņi neievēro diētu, viņi mēdz būt gaļas un kartupeļu cilvēki.

Lasi arī: Kā atpazīt jebkuru zodiaka zīmi, pat ja cilvēks to slēpj

Svarīgākais