Pusdienas, pamatojoties uz zodiaka zīmi

© Foto: depositphotos.com

Lai astroloģija izlemj, vai vēlaties zupu, salātus vai sviestmaizes. Brokastis var saukt par dienas svarīgāko maltīti, taču tas nenozīmē, ka pusdienas nepienākas. Pusdienu pauze dienas vidū ir lielisks laiks, lai atkāptos no steigas un palutinātu sevi ar kaut ko īpašu.

Un pat tad, ja jums ir iecienīta pusdienu vieta, nekad nav par ļaunu izmēģināt kaut ko jaunu. Turpiniet lasīt, lai redzētu, vai zvaigznes saka, ka jums vajadzētu pasūtīt kaut ko vienkāršu, piemēram, sviestmaizi vai aizraujošu, piemēram, suši, raksta bestlifeonline.com.

Auns: tako

Foto: pixabay.com

Aunam patīk, lai lietas būtu pikantas un jautras, un to pašu var teikt par iecienītākajiem ēdieniem. Kā ambicioza un tālredzīga zodiaka zīme jūs nevairāties no jaunas pieredzes. Bieži vien varat atrast draugus, lai sanāktu kopā un izmēģinātu jaunu restorānu. Un kas var būt jautrāks par garšīgu tako šķīvi, lai izjauktu jūsu pusdienu pasūtījumu? Piepildīts ar izvēlēto proteīnu un dažādu garšīgu garšaugu un garšvielu klāstu, tas noteikti apmierinās garšas kārpiņas. Turklāt tako otrdiena ir lieliska iespēja jums un visiem draugiem tikties reizi nedēļā.

Vērsis: makaroni

Foto: pixabay.com

Vēršiem ir ļoti izsmalcināts gaumes līmenis, nemaz nerunājot par labāko zodiaka pavāru reputāciju. Jūs meklējat maltīti, kas ir tikpat bagātīga un garšīga kā jūsu personība un kas ļaus justies apmierinātam līdz dienas beigām.

Ja nolemjat izlaist pusdienu gatavošanu pats un tā vietā pasūtīsit, tad, visticamāk, pieturēsities pie kaut kā, kas jums patiks, piemēram, makaronu šķīvi no klasiska itāļu restorāna. Ar tik daudzām šķirnēm, no kurām izvēlēties vienmēr atradīsit kaut ko, kas garšo lieliski.

Dvīņi: pica

Foto: pixabay.com

Dvīņi ir pazīstami kā elastīgi un jautri. Jums patīk izklaidēties neatkarīgi no tā, vai tas ir jauna ēdiena izmēģināšana vai jaunu draugu iegūšana, un jūs piesaistāt cilvēkus ar savu brīnišķīgo raksturu. Pusdienas ir vairāk nekā tikai maltīte; ir pienācis laiks satvert savus kolēģus vai draugus aiz rokas un atpūsties no dienas garlaicības.

Un, tā kā jūs runāsit tikpat daudz, cik ēdat, būs nepieciešams kaut kas, ko ēdat, atrodoties ceļā. Tāpēc nākamreiz, kad dodaties pusdienās, paņemiet līdzi sev pāris picas kastes, lai pusdienu stundu pārvērstu par personisku ballīti ar draugiem.

Vēzis: salāti

Foto: pixabay.com

Vēži ir pazīstami ar to, ka viņi ir ļoti sentimentāli, tāpēc ir grūti panākt, lai viņus novirzītu no saviem favorītiem. Kad atrodat kaut ko, kas jums patīk, to iekļaujat savā ikdienas rutīnā. Un, runājot par pārtiku, ir daži stingri viedokļi. Brokastis ir mīļākā dienas maltīte, un ir grūti pretoties pankūku kaudzei. Tātad, līdz pusdienām, iespējams, joprojām esat paēdis.

Tāpēc lieliska pusdienu iespēja ir izvēlēties veselīgu ēdienu, piemēram, pielāgotus salātus. Piepildīts ar svaigiem dārzeņiem un olbaltumvielām, bļoda ar zaļumiem palīdzēs uzturam justies līdzsvarotākam (un atstās daudz vietas deserta pagatavošanai vēlāk).

Lauva: ramen

Foto: pixabay.com

Drosmīgām Lauvām patīk izcelties un viņi nebaidās riskēt. Jūs lepojaties ar savu unikālo skatījumu un nekad neaptumšojat sevi ar citiem. Tā vietā ieskaujat sevi ar cilvēkiem, kuri ir tikpat drosmīgi un apņēmīgi kā jūs.

Nākamreiz, kad dodaties pusdienās un vēlaties labas lietas, mēģiniet iegriezties vietējā ramen veikalā un pasūtīt dienas īpašo ēdienu. Šīs gardās, ar rokām gatavotās nūdeles pārsteigs ar garšas daudzumu, ko var ielikt vienā porcijā.

Jaunava: zupa un sviestmaize

Foto: pixabay.com

Jaunavas ir praktiskas un neatlaidīgas. Jūs zināt, ka ir nepieciešams laiks un uzmanība, lai paveiktu lietas, kas nozīmē, ka pēc iespējas vairāk racionalizējat savu ikdienas dzīvi. Jūs, iespējams, esat tas, kurš gatavo pusdienas iepriekšējā vakarā vai pat gatavo maltīti nedēļai, tāpēc ēdiena pasūtīšana nav tas, ko jūs darāt.

Kad jūs nolemjat doties pusdienās, labāk iegūsit kaut ko tādu, par ko zināt, ka patiks, tāpēc klasiskā zupas un sviestmaizes kombinācija ir ideāli piemērota. Garšīgs un apmierinošs jebkurā gadalaikā, šis ērtais ēdiens noteikti iepriecinās pat lielāko perfekcionistu.

Svari: burgers un kartupeļi

Foto: pixabay.com

Svari ir ļoti sabiedriska zīme, tāpēc jums patīk doties ārā un kopā ar draugiem izmēģināt jaunas vietas, kur pusdienot. Un, kā ieteiktu Svaru zodiaka zīme, jūs baudāt veselīgu līdzsvaru dzīvē.

Taču līdzsvars nav saistīts tikai ar veselīgiem smūtijiem un salātiem. Dažreiz tas nozīmē izpļāpāties un palutināt sevi un savus draugus ar kādu senu iecienītu ēdienu, piemēram, burgeru ar kartupeļiem. Šī maltīte ne tikai piepildīs senu sapni, bet arī sniegs visas siltās un izplūdušās nostalģisko nakšu sajūtas.

Skorpions: cepta vista

Foto: pixabay.com

Lai gan jūs slēpjaties aiz noslēpumainas un nenotveramas personas, patiesībā esat ļoti sarežģīta un emocionāla zīme. Zem jūsu ārišķīguma slēpjas daudz aizraušanās un intensitātes, un ir nepieciešams daudz uzticības un laika, pirms parādīsit savu otru pusi citiem.

Tā kā esat slepeni sentimentāls, jums patīk ērts ēdiens. Un vai ir kas garšīgāks un mājīgāks par ceptas vistas šķīvi? Neatkarīgi no tā, vai patīk spārniņi vai stilbiņi, ar šo ēdienu jutīsities kā mājās.

Strēlnieks: Dim sum - plašs ķīniešu mazu ēdienu klāsts

Foto: pixabay.com

Strēlniekiem ir ļoti liela nosliece uz tūkstoš dažādām interesēm un grūtībām pieņemt lēmumus. Kā zodiaka piedzīvojumu meklētājs jūs vienmēr iegūstat draugus ceļojumos, izmēģināt jaunas lietas un gūstat labus stāstus no savas pieredzes. Tātad jums patiks pusdienot sabiedriskā vidē, kur ikviens var kaut ko izmēģināt.

Dim sum ir maltīte, kas sastāv no maziem šķīvjiem, piemēram, pelmeņiem un citām uzkodām, ar ko dalīties ar draugiem. Ar tik daudz dažādu garšu un tekstūru, iespējams, vēlēsities padarīt šo par savu jauno iecienītāko pusdienu pasūtījumu.

Mežāzis: sviestmaize

Foto: pixabay.com

Mežāzi, ir brīnums, ja kādreiz veltāt laiku, lai apstātos un izbaudītu laiku sev. Jūs uzskatāt pusdienas mazāk kā saviesīgu notikumu, bet vairāk kā degvielu, kas jums nepieciešama, lai turpinātu visu dienu.

Un tā kā esat klasikas cienītājs, nevarat kļūdīties ar sviestmaizes un čipsu kombināciju. To var ātri ēst pie rakstāmgalda, un vienmēr būs daudz dažādu variantu, ko izmēģināt.

Ūdensvīrs: vēlās brokastis

Foto: depositphotos.com

Ūdensvīriem patīk darīt lietas citādāk. Atšķirībā no citiem, kuri savas domas patur pie sevis, lai saglabātu mieru, jūs skaļi un lepni dalāties savos viedokļos, pat ja tie ir pretrunā ar status quo. Un šajā dumpīgajā garā jums patīk pārkāpt ierobežojumus tam, kas tiek uzskatīts par pusdienām.

Daži cilvēki izvēlas drošus ēdienus, piemēram, zupu vai salātus, bet jūs dodat priekšroku vēlajām brokastīm. Kurš saka, ka plkst.14 nedrīkst ēst pankūkas vai baudīt glāzi apelsīnu sulas ar savu rubena sviestmaizi? Jūs ievērojat noteikumus, Ūdensvīri, un vēlās brokastis ir ideāls veids, kā varat izbaudīt savu dīvaino pusi.

Zivis: suši

Foto: pixabay.com

Zivis ir diezgan atvērtas un plūstošas ​​personas, tas nozīmē, ka esat vairāk nekā priecīgs izmēģināt kaut ko jaunu. Pasaulē ir daudz ko piedzīvot, un jūs zināt, ka atvērtība jaunai pieredzei var radīt dzīves izcilākos mirkļus.

Nākamreiz, kad meklējat jaunu pusdienu vietu, dodieties uz vietējo suši bāru. Neatkarīgi no tā, vai baudāt savu iecienītāko ar rokām ripinātu nigiri vai palutināt sevi ar svaigu zivi, suši ir jautrs un garšīgs veids, kā pārtraukt dienu un izbaudīt iecienītāko vietu — okeānu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, ar kurām esiet seksuāli saderīgi

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais