Jaunmēness Lauvas zīmē - cik drosmīga ir tava Lauvas sirds?

© Foto: pixabay.com

“Atminies, kas tu esi!”, šos zīmīgos vārdus filmā “Karalis Lauva” teica lauvu karalis Mufasa savam dēlam Simbam. Un šos vārdus tev arī saka ar drosmi, ar sirdi, ar sirdsdrosmi jaunmēness Lauvas zīmē, kas ir viens no spēcīgākajiem, spožākajiem un drosmīgākajiem jaunmēnešiem visā gada laikā. Šogad jaunmēness Lauvas zīmē iestājas 4.augustā plkst.14:12.

Vai tu jūti, redzi, dzirdi un atminies savā sirdī, kas tu esi? Vai tu izjūti spēcīgu pulsāciju un asins pieplūdumu savā augumā, kad skaļi izsaki šos vārdus? Kad patiesi atļauj savai drosmīgai sirdij rēkt! Lauva pārstāv sirds orgānu, kas ir lielākais enerģijas ražotājs visā cilvēka ķermenī. Tā enerģijas amplitūda pārspēj smadzeņu saražoto enerģijas amplitūdu 50 reizes. Un sirds ražo 1000 reizes intensīvākas enerģijas jaudu nekā smadzenes. Vai tu aptver spēka jaudu, kādu rada tava sirds katru mirkli, kad tā pukst?! Un vai tu arī apzinies atbildību par to destrukcijas spēku, kas rodas, kad tu neatļauj savai Lauvas sirdij liesmot?

Saule ir katrā no mums

Foto: pixabay.com

Lauvu pārvalda Saule, mūsu planētas visjaudīgākā enerģijas devēja. Saule mums māca vērtīgas dzīves mācības - Saulei ir vienalga, ko par to domā citi, tā vienkārši spīd, esot savā spožumā dienu no dienas. Tāpat kā Lauva, tā izstaro drosmi, spozmi un lojalitāti. Bez Saules nebūtu dzīvības. Tās enerģija ir sastopama katrā dzīvības šūnā, saule ir katrā no mums. Šajā Lauvas sezonā sajūti savu iekšējo Sauli un izlem, vai tu esi beidzot gatavs spīdēt, neļaujot bailēm, šaubām, nedrošībai sevi apstādināt?!

Šis ir laiks, lai atļautu sev dzīvot no sirds, caur sirdi, ar sirdi. Šajā dzīvē nav nekas svarīgāks kā sirds mīlestība un tā visu pirms dzimst tavā sirdī, atminoties, kas esi un drosmīgi ļaujot piedzīvot savu dzīvi.

Ja šodiena būtu tava pēdējā diena, kā tu to nodzīvotu un cik svarīgi tev būtu tas, ko saka citi? Lauva drosmīgi mums atgādina - dzīvo ar sirdi jau tagad, šajā mirklī! Negaidi, nevilcinies, neatliec savu dzīvi!

Drosme, godīgums un taisnīgums

Foto: pixabay.com

Lauva mums māca drosmi. Tā mums atgādina, ka drosme un pārliecība veidojas tad, kad uzdrošināmies un apņemamies izdarīt ko svarīgu, pat ja ir bail. Jo lielākas bailes, jo lielāka Lauvas drosme ir vajadzīga. Drosme nenozīmē, ka tev nav bail. Drosme ir tad, kad tu turpini iet, neskatoties uz savām bailēm.

Drosme ir tad, kad tu ar visu savu sirdi tik ļoti kaut ko vēlies, ka tu nevari to nedarīt. Kā Lauva, kura drosmīgi dodas medībās un atdod visu savu enerģiju, nezinot, vai izdosies uzvarēt. Bet viņa dodas. Lauvas vienmēr dodas. Tā nepadodas. Pēc cīņas tā atpūšas, sirsnīgi atpūšas, atgūst spēkus un atkal ar sirdsdrosmi dodas.

Lauva mums māca arī godīgumu un taisnīgumu. Lauvai ir plaša sirds un tā vēlas rūpēties par savu klanu, par tiem, kas viņai ir dārgi. Lauva sargā savu teritoriju un viņas tuvumā ikkatrs var justies droši. Tādēļ arī Lauva ir zvēru karalis. Vai tu esi gana drosmīgs, lai parādītu savu karalisko dabu?

Lauvas vārtu portāls

Foto: Pexels.com

Šogad jaunmēness Lauvas zīmē ir tikai dažas dienas pirms zīmīgā notikuma Lauvas vārtu portāla, kura kulminācija vienmēr tiek atzīmēta 8.augustā. Lauvas vārti jau no seniem laikiem tiek atzīmēti, kā īpašs laiks, kad zvaigžņotajās debesīs Lauvas zīmē iemirdzas Sīriusa zvaigzne.

Un tā nostājas vienā līnijā ar Zemi un Oriona zvaigznāja Jostu, atverot īpašu kanālu, caur ko visums pa tiešo sadzird mūsu kvēlākos sapņus, ieceres, manifestācijas. Šajā laikā nedrīkst ļauties bailēm, šaubām, kritikai, bet tā vietā jāaicina savā dzīvē drosme, dzīvesprieks un pārliecība. Jo drosmīgāki būsim šajā laikā un jo skaidrāk noformulēsim to, ko no sirds vēlamies, tad visums to manifestēs mūsu realitātē. Visspēcīgākais laiks šogad būs no 4. līdz 8.augustam, kad ir būtiski būt sirdsdrosmīgiem un ļaut savai sirdij rēkt Lauvas spēkā.

Jaunmēness Lauvas zīmē kopā ar Lauvas vārtiem ir spēcīgs laiks, lai drosmīgi savienotos ar savu autentiskāko es un skaļi paziņotu pasaulei un visumam: “Es zinu, kas es esmu. Es atminos, kas es esmu. Mana sirds liesmo manā patiesībā.” Lauva pārstāv uguns elementu un tā palīdz uzturēt dzīvu mūsu iekšējo uguni.

Tā ceļ mūsu vibrācijas un enerģijas, lai varam uzpildīt savu dzīvības liesmu. Lauva palīdz savienoties ar mūsu galveno enerģijas avotu, mūsu sirdi, mūsu Sauli. Lauva atgādina, ka mūsu spēku atgūšana meklējama iekšpusē nevis ārpus sevis. Brīdī, kad atļaujam savai lauvai drosmīgi rēkt, mūsu enerģijas uzpildās ar dzīvības sulu un mēs esam gatavi drosmīgiem lēcieniem.

Saruna ar savu sirdi

Foto: pixabay.com

Šis jaunmēness aicina arī doties sarunā ar savu sirdi. Kad tu pēdējo reizi runāji ar savu sirdi? Pirms dodies tālāk savā dzīves ceļojumā, apsēdies uz mirkli uz soliņa un sadzirdi savu sirdi… Kā viņa jūtas šobrīd? Vai tā ir liesmojošas enerģijas piepildīta un gatava sevi paust pasaulei? Vai tai ir vajadzīgs dziedinājums, brūču apkopšana? Vai ir kāda rēta vai vecas sāpes, kas neļauj tavai sirdij mirdzēt? Vai ir bijušas sirdssāpes, ko neesi vēl izdziedinājis?

Caur mūsu sirsniņu iet visa emociju gamma, ko piedzīvojam ikdienā. Jo vairāk spējam saglabāt prieku, pateicību, piepildījumu, piedošanu, neskatoties uz notikumiem, ko piedzīvojam, jo veselāka ir mūsu sirds. Jo ilgstoši nesam grūtsirdību, vainas sajūtu, aizkaitinājumu, dusmas, bailes, jo mūsu sirds paliek aizvien smagāka un smagāka…

Foto: pixabay.com

Šis jaunmēness ir laiks, kad ir būtiski iedot savai sirdij atelpu, atpūtu, pasēdi ar savu sirdi nesteidzīgi uz soliņa… Samīļo to, pateicies tai, atlaid veco, dod prom, neturi sevi… Kā Lauva, laiski paguli uz zemes saulītē, ļauj saules siltumam dziedināt tavu sirdi.

Lai ienāk vieglums, lai ienāk gaisma, lai tava sirds saule sāk mirdzēt. Un tad drosmīgi pajautā savai sirdij: “Kas tev liek justies azīvai?” Un droši dodies tajā virzienā. Nenodod savu sirdi, bet dod savai sirdij to, pēc kā tā ir ieradusies šajā pasaulē. Tu esi lauvas sirds!

Lasi arī: Kā Lauvas sezona ietekmēs katru Zodiaka zīmi

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais