Deserti, kas garšo, ņemot vērā zodiaka zīmi

© Foto: pixabay.com

Neatkarīgi no tā, vai jūsu garšas kārpiņas dod priekšroku sāļajam vai saldajam, neviens nav pasargāts no visgaršīgākās maltītes daļas: deserta. Tas ir kā ķirsītis veselīgu un sātīgu mielastu virsū, maltīti noslēdzot ar banti, kas izgatavota no cukura diegiem, tāpēc ir pienācis laiks apspriest desertu, kas visvairāk garšo katrai zodiaka zīmei, raksta stylecaster.com.

Ikvienam no mums ir viens iecienītākais deserts — vai vairāki iecienītākie deserti —, kas vienmēr ir aktuāli neatkarīgi ne no kā. Izmantosim astroloģiju, lai atšifrētu, kurš(-i) deserts(-i) varētu būt.

Auns: šokolādes lavas kūka

Foto: pixabay.com

Aunam garšo deserti, taču šokolādes lavas kūkas tumšais krēms garšo visvairāk. Auns seko saviem primārajiem impulsiem un intuitīvi ieklausās savā ķermenī. Aunam ir svarīgi pamati, tāpēc viņi ir pelnījuši desertu, kas atbilst visām pamatvajadzībām. Viņu vēlmes ir neremdināmas, tāpēc Auns var ēst šokolādes lavas kūku arī pirms gulētiešanas

Vērsis: baklava

Foto: pixabay.com

Kad runa ir par desertu, Vērsis izvēlas labāko no labākajiem, un, vai ir kaut kas garšīgāks par baklavu? Vērsis vēlas, lai deserts izskatītos tikpat skaisti, cik tas ir garšīgs. Starp medus slāņiem, kas plūst pāri filo mīklas loksnēm, pistāciju riekstiem un garšvielām, un pietiek tikai ar vienu gabaliņu, lai Vērsis būtu apmierināts. Dažādās tekstūras un garšas apmierina visas piecas cilvēka maņas, un tieši tā Vērsim patīk.

Dvīņi: gelato saldējums

Foto: pixabay.com

Dvīņi ir zinātkāri un spēj pielāgoties, lai veiktu uzreiz vairākus uzdevumus. Dvīņiem garšo saldējums, un viņi ir gatavi to ēst mazā itāļu stila kafejnīcā ielas malā. Dvīņiem patīk, ka var izmēģināt dažādas garšas uzreiz, jo patiešām nevar izvēlēties un pārliecināties, kas garšos vislabāk.

Vēzis: zemeņu piltuves kūka*

Foto: depositphotos.com

Tu esi Vēzis, un tas nozīmē, ka esi tendēts pret katru maltīti izturēties kā pret sentimentālu un saudzīgu pieredzi.

Tev patīk, ja garša var pārcelt tevi atpakaļ uz labākām dienām, tāpēc zini, ka tev jau laistās siekalas pēc idejas par zemeņu piltuves kūku, kas pārbērta ar pūdercukuru (un, iespējams, pat augļu sīrupu). Tikai viens šīs kūkas kumosiņš atgādina par garajām vasaras dienām, kas pavadītas, klīstot gar upi vai eszeru, zinot, ka vēl trīs mēnešus nav jāatgriežas skolā.

*Piltuves kūkas tiek pagatavotas, apļveida veidā ielejot mīklu karstā cepamā eļļā un apcepot masu, līdz zeltaini brūnai. Mīklu parasti lej caur piltuvi, izveidojot tās tekstūru un piešķirot tai nosaukumu.

Lauva: konfeti kūka

Foto: pixabay.com

Ja esi Lauva, droši vien tev patīk dzimšanas dienas svinības. Neatkarīgi no tā, vai svini dzimšanas dienu pats vai kāds cits, Lauva labi zina, ka torte var padarīt ballīti gan neaizmirstamu, gan to izjaukt.

Klasiska dzimšanas dienas torte ir gan krāsaina, gan izteiksmīga, tieši tāda, kāda Lauvam patīk. Turklāt tikai viens kūkas gabaliņš atgādina par svecītēm un draugu ierašanos ar dāvanām. Un pats labākais? Lai kūku apēstu, Lauvai nav vajadzīga kāda dzimšanas diena!

Jaunava: mājas gatavots banānu pudiņš

Foto: pixabay.com

Jaunava zina, ka viss garšo labāk, ja tas radīts vienkārši un bez liekām pūlēm, tātad mājās. Un Jaunava zina, ka banānu pudiņš ir gan viens no visvieglāk pagatavojamajiem desertiem, gan nenoliedzami ļoti garšīgs. Jaunavas galvenā mīlestības valoda ir «kalpošana», tāpēc viņi zina, kā uzlabot dienu. Jaunavas var ne tikai pēdējā brīdī pagatavot banānu pudiņu ballītei, bet dienas beigās pārsteigt ar to mīļoto cilvēku.

Svari: tiramisu

Foto: pixabay.com

Svari vēlas, lai deserts flirtētu ar viņa garšas kārpiņām. Viegls un gaisīgs tiramisu ar uzkaisīto smalki sarīvētās šokolādes kārtiņu kūst Svaru mutē. Krūzīte espreso kafijas pie tiramisu ir tas, kas liek Svariem ar baudu nogaršot šo izcilo desertu. Kad cilvēki saka, ka Svari ir līdzsvaroti, tas nenozīmē, ka viņi ir garlaicīgi. Tas nozīmē, ka viņiem gribas no visa pa druskai un uzreiz, un tieši to vislabāk piedāvā klasiskais tiramisu.

Skorpions: krēms brulē

Foto: pixabay.com

Skorpions pirmais ķersies tieši pie krēma brulē, zinot, ka pat vissliktākais šefpavārs to nevar sabojāt. Tomēr, ja tas pagatavots labi, krēms brulē var būt garšīgs piedzīvojums, kas Skorpionam liek mainīt domas par desertiem. Skorpions novērtē, ka vienmēr ir sākums, vidus un beigas, tāpat kā ēdot krēmu brulē. Apdegušais cukura slānis, maigais krēms un sukādes cukura gabaliņi, kas paliek iesprūduši zobos.

Strēlnieks: ķirbju pīrāgs

Foto: pixabay.com

Strēlniekam patīk, ka ķirbju pīrāgu var atrast jebkurā vietā un laikā, turklāt tas vienmēr ir garšīgs. Tu esi Strēlnieks, ja vēlu vakarā, darot darbus vai mācoties, ar prieku apēd ķirbju pīrāgu. Tu esi Strēlnieks, ja izbaudi katru vecmāmiņas mājās gatavotā pīrāga kumosiņu, novērtējot pievienoto svaigi sarīvēto muskatriekstu. Labākā daļa? Ķirbju pīrāgs vienmēr atgādina par Strēlnieka dzimšanas dienas sezonu.

Mežāzis: burkānu kūka

Foto: pixabay.com

Burkānu kūka ir klasisks deserts, kas nekad nenoveco. Mežāzim ir svarīgas receptes, kas izturējušas laika pārbaudi un garšojušas paaudžu paaudzēs, tāpēc tā ir ideāli piemērota šai zīmei. Mūsdienu burkānu kūkas receptes pamatā ir viduslaiku saldo pudiņu receptes, kas «uzplauka» laikā, kad cukurs nebija plaši pieejams. Džordžs Vašingtons pasniedza burkānu kūku visās savās ballītēs. Līdz pat šai dienai burkānu kūka ir iecienīta un neliek vilties, un to novērtē Mežāzis.

Ūdensvīrs: sasmalcināts ledus

Foto: depositphotos.com

Ūdensvīrs ir ekscentriskākā, neatkarīgākā un individuālākā zodiaka zīme no visām. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ Ūdensvīram ir tieksme iet pretēji vispārpieņemtajai deserta izvēlei un izvēlēties kaut ko neparastu. Sasmalcināts ledus ir ne tikai krāšņs ar košajām un spilgtajām krāsām, bet arī radošs un inovatīvs veids, kā ledu izmantot desertā. Un tā vienmēr ir jauna receptes, ko izmēģināt.

Zivis: citronu bezē pīrāgs

Foto: pixabay.com

Līdz brīdim, kad iestājas Zivju sezona, ziemas beigu noskaņās visi jūtas miegaini. Tāpēc citronu salduma garša spēj uzmundrināt. Ar katru kraukšķīgā un krēmīgā citronu bezē pīrāga gabaliņu saule šķiet spīd nedaudz spožāk. Un, kad pietrūkst vasaras un gribas gaismu, citronu bezē pīrāgs var radīt laimīgu noskaņojumu. Turklāt šim saldajam un gaisīgajam pīrāgam ar «balto mākoņu stingrajām virsotnēm» ir visneparastākā garša.

Zodiaka zīme un suns - kādā ir jūsu saderība, lasiet šeit.

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais