Visizplatītākie zodiaka dārgakmeņi katrai zīmei

© Foto: depositphotos.com

Zodiaka dārgakmeņi ir pazīstami arī kā astrālie akmeņi. Astrāls ir atvasināts no astroloģijas. Tā nav zinātne, taču to zināt ir jautri un patīkami. Astroloģisko dārgakmeņu pamatā ir zodiaka zīme un enerģija, ko tā saņem no zvaigznājiem.

Šie ir visizplatītākie no zodiaka akmeņiem. Taču nav nevienas oficiālas iestādes, kas šos akmeņus būtu apstiprinājusi. Tiek uzskatīts, ka zodiaka zīmes spēks var ietekmēt jūsu dzīves veiksmi.

Valkājot savu akmeni uz tradicionāla priekšmeta, piemēram, auskariem vai kaklarotas, uz zodiaka dārgakmeņiem vērstas pielāgotas rotaslietas vai gredzenu pārveidošanas projekts, vai arī veicot ko dinamiskāku, piemēram, uz zodiaka dārgakmeņa pasūtījuma izgatavotu saderināšanās gredzenu, kura pamatā ir vislabākais gredzens jūsu zodiaka zīme un dārgakmens, varat stiprināt labās enerģijas savā dzīvē, raksta karennamarajcollection.com.

Tam būs ārstnieciskas īpašības, kas dos labumu prātam un ķermenim.

Labā ziņa ir tā, ka katram zodiakam parasti ir vairāki akmeņi, tāpēc vajadzētu izvēlēties tos, ar ko jūtat saikni. Vissvarīgākais ir, lai saikne, ko jūtat, būtu spēcīga.

Ūdensvīrs - granāts un sudrabs

Foto: depositphotos.com

Šie akmeņi palīdzēs arī turpmāk būt nosvērtam un spējīgam domāt tieši. Ūdensvīrs var būt draudzīgs, godīgs, lojāls, oriģināls, neatkarīgs un intelektuāls. Viņi mēdz būt arī pretēji -neparedzami un neemocionāli.

Zivis - ametists, fluorīts, hroma diopsīds

Foto: pixabay.com

Valkājot kādu no šiem akmeņiem, iegūsit nomierinošu, bet stabilu realitāti. Tas palīdzēs jums izturēties pret dzīvi saudzīgi. Zivis ir izdomas bagātas, jūtīgas, līdzjūtīgas, nesavtīgas, intuitīvas un simpātiskas. Viņi ir arī pazīstami kā ideālistiski, slepeni, neskaidri, vājprātīgi un viegli vadāmi.

Auns - asins akmens

Foto: pixabay.com

Asins akmens palīdzēs virzīties uz priekšu sapņiem ar skaidrību un pārliecību. Auns ir spītīgākais un cietsirdīgākais no zodiaka. Viņi ir arī azartiski, enerģiski, celmlauži, pārliecināti un prātīgi.

Vērsis - safīrs, malahīts, nefrīts un dzintars

Foto: pixabay.com

Ar šiem akmeņiem iedzimtā jutība papildinās dziļo jutīgumu. Vērši ir kaislīgi, pacietīgi, uzticami, mīloši un apņēmīgi. Viņi mēdz būt greizsirdīgi, neelastīgi un pašapmierināti.

Dvīņi - ahāts, halcedons, sarkanais uguns kvarcs un arlekīna kvarcs

Foto: pixabay.com

Šiem akmeņiem vajadzētu radīt mieru un vieglumu. Dvīņi ir spējīgi pielāgoties, komunikabli, intelektuāli, jauneklīgi un dzīvespriecīgi. Viņi var būt arī nervozi, virspusēji, nekonsekventi, viltīgi un zinātkāri.

Vēzis - smaragds, Mēnessakmens, citrīns un sudrabs

Foto: pixabay.com

Zodiaka akmens nēsāšana dos Vēzim aizsardzību un drošību. Viņi ir emocionāli, mīloši, izdomas bagāti, piesardzīgi un līdzjūtīgi. Viņi mēdz būt arī noskaņoti pārlieku emocionāli un nespēj atbrīvoties.

Lauva - onikss, cirkons un zelts

Foto: pixabay.com

Lauva, kas valkā zodiaka akmeni, radīs labāku izpratni par dabisko dzīves kārtību, nejūtoties traucēts. Viņi ir dāsni, radoši, entuziasma pilni, plaši domājoši un mīloši. Viņi var būt arī pompozi, valdonīgi un neiecietīgi.

Jaunava - karneols, aventurīns un krizoberils

Foto: depositphotos.com

Mēdz teikt, ka Jaunavas akmeņu enerģijas asinās prātu uz detaļām un palīdzēs novērtēt ikdienas lietu skaistumu. Jaunavas ir pieticīgas, kautrīgas, rūpīgas, uzticamas, praktiskas un inteliģentas. Viņi mēdz būt arī nemierīgi, pārāk kritiski, perfekcionisti un konservatīvi.

Svari - hrizolīts, peridots, nefrīts un turmalīns

Foto: pixabay.com

Šie akmeņi palīdzēs Svariem uzlabot viņu laipno raksturu un palīdzēs viņiem saprasties ar cilvēkiem, kuri, citiem šķiet, ir smagi. Svari var būt diplomātiski, romantiski, vieglprātīgi, sabiedriski un miermīlīgi. Viņi var būt arī neizlēmīgi, lētticīgi, viegli ietekmējami, koķeti un izdabājoši.

Skorpions - berils, rožu kvarcs un rodohrozīts

Foto: pixabay.com

Skorpiona zodiaka akmeņi palīdzēs uzturēt attiecības, atbrīvojoties no virspusējām nesaskaņām un neskaidrībām. Skorpions ir apņēmīgs, emocionāls, intuitīvs, kaislīgs un magnētisks. Viņi mēdz būt arī greizsirdīgi, piespiedu kārtā, slepeni un spītīgi.

Strēlnieks - citrīns, topāzs un tirkīzs

Foto: pixabay.com

Šie akmeņi nodrošinās, ka varat kontrolēt savas emocijas un izturēt jebkāda veida temperamentu. Strēlnieks var būt optimistisks, brīvību mīlošs, labsirdīgs, godīgs, intelektuāls un filozofisks. Esiet uzmanīgi, jo tā viņi var būt akli optimistiski, neuzmanīgi, bezatbildīgi un nemierīgi.

Mežāzis - rubīns, hematīts, onksijs, obsidiāns

Foto: depositphotos.com

Tiek uzskatīts, ka šie akmeņi nes veiksmi, pārpilnību un tieksmi atvērt veiksmes durvis. Mežāzis var būt praktisks, ambiciozs, disciplinēts, pacietīgs, humoristisks un rezervēts. Viņi var būt arī pesimistiski, uz sakāvi noskaņots un nožēlojams.

Kādi ziedi atbilst katrai zodiaka zīmei, lasiet šeit.

Dzīvesstils

Arī pēc svētkiem pastāv iespējas, ka paliek pāri ēdiens, viens no tiem ir Jāņu siers. Virtuves huligāns Pipars secina, ja pēc svētkiem palicis pāri Jāņu siers, no tā var droši taisīt salātus, jo būšot garšīgi arī pēc tam.