Interesanti

20:03
Vai esi pamanījis, ka saaukstēšanās laikā ēdiens šķiet pilnīgi bezgaršīgs, pat ja zini, ka garšvielas un sāls daudzums ir tieši tāds pats kā vienmēr? Iemesls nav mēles “nogurums”, bet gan oža. Garšu mēs neuztveram tikai ar garšas kārpiņām – patiesībā vairāk nekā 70 procentu no garšas pieredzes rodas, pateicoties ožai, skaidro “scientificamerican.com”.
16:03
2025.gada 5.novembrī debesis izgaismos gada spožākais supermēness. Šo pilnmēnesi sauc par Bebra mēnesi, un tas būs visstarojošākais 2025. gadā.
14:03
Rīta kafija ir rituāls – tās aromāts modina, bet garša noskaņo dienai. Tomēr, ja kafija atdziest, mēs bieži vien to uzsildām mikroviļņu krāsnī. Kāpēc tā nevajadzētu darīt, skaidro “coffeeaffection.com”.
8:06
Vai regulāri pārbaudāt savu horoskopu un uzreiz pamanāt jauno paziņu zodiaka zīmi? Tad jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kas astroloģijā saskata vairāk nekā tikai izklaidi.
Vakar, 8:03
Grūtsirdība tiecas piezagties pati, bet prieks drīzāk ir izvēle. Pavērtē, kam tu tērē uzmanību. Sūti ratā visus vaimanu vellus un laidies dejā ar prieka eņģeļiem.
Vakar, 4:30
Jau pavisam drīz TV24 komandai pievienosies žurnāliste Elizabete Puče. Viņa vadīs "Preses klubu".
2.nov
Cukurs ir viens no svarīgākajiem pārtikas produktiem pasaulē, un ir valstis, kas piegādā visvairāk cukura. Cukurs, protams, tiek iegūts no visdažādākajiem kultūraugiem, bet, runājot par dažādu cukura veidu, ko izmantojam ēdiena gatavošanā un cepšanā, komerciālo ražošanu, dominē divi.
2.nov
Kamēr daži apgūst kazu jogu vai slotu dejas, Vācijā popularitāti iegūst jauns un, no pirmā acu uzmetiena, diezgan dīvains hobijs - hobbydogging, ziņo TengriLife.
2.nov
Katru reizi, kad 93 gadus vecā amerikāniete Krisa Meiere pamet savu dzīvokli, viņa izskatās labi kopta, eleganti ģērbusies un ar skaistu grimu. Kas ir viņas jaunības noslēpums? Raksta “Business Insider”.
2.nov
Daži cilvēki pēc šķiršanās nespēj tikt pāri savam bijušajam partnerim. Tas var būt saistīts ar viņu zodiaka zīmi: trijām zodiaka zīmēm pēc šķiršanās ir īpaši grūti.
1.nov
Attiecībās ikviens cilvēks nes līdzi savas stiprās un vājās puses. Dažreiz šķietami niecīga frāze vai žests partneri var ievainot vairāk, nekā gaidīts, jo tā skar viņa jutīgāko vietu – tā saucamo “sarkano pogu”.
31.okt
Pētnieki atklājuši, ka baiļu izpausmes ekrānā var palīdzēt tikt galā ar trauksmi, raksta “BBC”.
31.okt
Neatkarīgi no tā, vai braucat pilsētas satiksmē vai uz šosejas, dažas zodiaka zīmes saglabā mieru pie stūres un izceļas ar savām braukšanas prasmēm.
30.okt
Dažreiz attīstību kavē nevis ārēji apstākļi, bet gan mūsu pašu iekšējie šķēršļi. Pilnīgi iespējams, ka tieši tie pašlaik ierobežo tavu potenciālu – uzzini to ar psiholoģiskā testa palīdzību.
30.okt
Trīs zodiaka zīmes var līksmoties. Viņām sākas posms, kas pilns ar iespējām, vieglumu un jaunām satikšanām. Vai pazīstat sajūtu, kad viss šķiet iestrēdzis? It kā dzīve būtu uz pauzes?
29.okt
Mēs reti aizdomājamies, ka ūdens, ar kuru gatavojam, ietekmē ne tikai dzērienus, bet arī zupas, mīklu un pat dārzeņu struktūru. Tomēr ķīmiskais sastāvs - īpaši minerālvielas, pH un kaļķa daudzums - spēlē lielāku lomu, nekā šķiet. Par minerālu saturu, kaļķi un to, kā filtrs patiešām maina garšu, raksta BBC.
29.okt
Mēs bieži uzskatām, ka raudāšana ir vājuma pazīme. Bērniem to aizliedz, pieaugušajiem – liek savaldīties. Taču zinātnieki arvien biežāk uzsver: asaras ir viena no ķermeņa aizsargreakcijām, un to apspiešana var burtiski ietekmēt mūsu veselību – arī imūnsistēmu. Kāpēc tā? Skaidro “Mindfull”.
29.okt
Daži cilvēki sarežģītās situācijās ļoti ātri zaudē pacietību. 3 zodiaka zīmes ir īpaši uzņēmīgas pret to.
28.okt
Teherānas Lielajā tirgū, starp šauriem aleju labirintiem, slēpjas neparasts dārgums – trīs kvadrātmetrus plašs zīmuļu veikaliņš, ko 35 gadus vada Mohameds Rafi.
28.okt
Trīs zodiaka zīmes tiek uzskatītas par īpaši uzticīgām. Īpaši trīs zodiaka zīmes ir patiesi sirsnīgi cilvēki un attiecībās paliek uzticīgas.
27.okt
Mēs bieži domājam, ka, jo aukstāks ledusskapis, jo labāk tiks saglabāti produkti. Taču patiesībā pārmērīgs aukstums var būt tieši tas, kas sabojā ne tikai pārtikas garšu, bet arī tekstūru un uzturvērtību. Ledusskapis nav saldētava – tajā temperatūrai jābūt līdzsvarā, lai pārtika ne tikai “izdzīvotu”, bet saglabātu arī savu īsto aromātu un kvalitāti. Kāda ir ideālā ledusskapja temperatūra? Skaidro “Simply Living”.
27.okt
Neviens tev nav panākumus parādā, pēc tiem nāksies iet pašam. Uzticies savai iekšējai vilkmei un pieņem lēmumu.