Marinējumi ir laba uzkoda, taču tie ne vienmēr sniedz tik lielu sajūsmu, cik vēlaties, lai baudītu vēl labāku garšu. Pavisam vienkāršs pagatavošanas veids var pārvērst pikantus marinētus gurķus par ēdienu, kas patiešām garšo lieliski.
Pamēģiniet ietīt marinētus gurķus pikantā bekonā un pēc tam cept tos, līdz ārpuse ir kraukšķīga un brūna. Atklāsiet, ka garšu kombinācija ir tā vērta, padarot tos par lielisku ēdienu kopā sanākšanām, iesaka thetakeout.com.
Lieliska šīs uzkodas daļa ir tā, cik labi kopā sader pikantais, sāļais marinējums un kūpinātais bekons. Marinējuma asā garša izceļas ar bekona bagātīgo garšu, radot sabalansētu garšu. Arī tekstūras papildina ar kraukšķīgiem bekona gabaliņiem un kraukšķīgu marinējuma gabaliņu iekšpusē.
Pirms sāk gatavot, ieteicams marinējuma gabaliņus nosusināt ar papīra dvieli. Tas palīdz atbrīvoties no liekā sālījuma, kas var traucēt bekonam kļūt patiesi kraukšķīgam. Tomēr neizlejiet sālījumu, pievienojiet to gāzētajam ūdenim, lai iegūtu pikantu garšu.
Lai gan bekonu atsevišķi gatavot ir daudz labāk lielā pannā, šai receptei labāk derētu to cept cepeškrāsnī. Izmantojiet biezi sagrieztu bekonu, jo tas vieglāk satinās un vienmērīgāk izcepas. Var izmantot zobu bakstāmo, lai noturētu bekonu vietā, lai tas gatavošanas laikā neatdalītos. Tos var cept cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes 100 grādu C temperatūrā. Var tos ievietot karstā gaisa fritētavā uz 15 minūtēm vai līdz bekons izskatās gatavs.
Lielisks, krēmīgs papildinājums, ko varat pievienot bekonā ietītām marinētām gurķu šķēlītēm, ir krēmsiers. Pirms bekona ietīšanas uz marinēto gurķu šķēlītes uzklājot mīksta krēmsiera kārtu, iegūst vēsu, gludu un pikantu elementu, kas labi sader ar sāļo bekonu un skābo marinēto gurķi. Krēmsiers gatavošanas laikā nedaudz izkusīs, bet tas ir pilnīgi normāli.
Lasi arī: Padomi, kā droši uzglabāt bekonu, un pazīmes, ka ir laiks to izmest
Lai piešķirtu ēdienam nedaudz pikantuma, izmantojiet halapenjo krēmsieru vai kūpināta laša krēmsieru. Ja garšo ķiploki, pamēģiniet marinētus gurķus ar sviestu un ķiploku un garšaugu krēmsiera klājumu. Pamēģiniet pievienot brī sieru, lai iegūtu nedaudz saldu cepta brī uzkodu.
Vēl viena lieliska ideja ir pasniegt marinētus gurķus ar labu mērci. Krēmīgas mērces labi saderēs, piešķirot vēsu līdzsvaru siltajiem kumosiem. Izmantojiet mājās gatavotu pētersīļu mērci vai diļļu mērci. Arī mājās gatavota Bufalo vistas mērce būtu lieliska iespēja. Tā piešķirs maigumu no vistas, garšvielas no Bufalo mērces un krēmīgumu ar krēmsieru.