Kura vistas daļa ir viskaitīgākā - to nekādā gadījumā nevajadzētu ēst

© Pexels.com

Vistas gaļu vienlīdz mīl gan veselīga dzīvesveida piekritēji, gan ātrās ēdināšanas cienītāji. Izdevums “TSN” skaidro, kas vistas gaļā ir veselīgs un kuras tās daļas vislabāk neēst vispār.

Vistas gaļa ir iecienīta, jo tā ir liesa - 100 gramos gaļas ir tikai 110 kalorijas - tieši tāpēc tā patīk arī uztura speciālistiem, turklāt vistas gaļa satur arī daudz vitamīnu un mikroelementu.

Par vistas kaitīgāko daļu tiek uzskatīta vistas āda - tajā nav nekādu vitamīnu, bet ir augsts holesterīna un tauku līmenis. Vistas ādā var būt arī hlora pēdas, ko izmanto, lai novecojušiem liemeņiem piešķirtu tirgojamu izskatu.

Pexels.com

Tieši tāpēc speciālisti iesaka ēst jebkuru vistas daļu tikai pēc ādas noņemšanas.

Nākamie “kaitīguma” sarakstā ir spārni, jo vistas spārnos ir tikai kauli un āda - attiecīgi tur nav ne vitamīnu, ne noderīgu elementu.

Pexels.com

No iekšām vistu plaušas tiek uzskatītas par kaitīgākajām, jo ​​tajās var būt baktērijas, piemēram, listērijas, kuras ir grūti iznīcināt gatavošanas laikā.

Dzīvesstils

Pēc dienas, kas pavadīta saulītē, āda var kļūt sausāka, sakairināta vai pat nedaudz apdegusi. Ne vienmēr nepieciešams ķerties pie veikalos un aptiekās nopērkamiem plauktiem - iespējams, efektīvākais pēcsauļošanās līdzeklis jau ir tavā virtuvē! Šeit - trīs vienkārši, dabiski veidi, kā nomierināt ādu un atjaunot mitrumu pēc sauļošanās, kopā ar “healthline.com”.

Svarīgākais