Plūdi dārzā, ūdens stāvējis jau vairāk nekā divas dienas? Eksperta padoms

© Foto: Dārzs zem Saules

Augi sāk dīvaini izskatīties? Jā, ilgi stāvošs ūdens neļauj piekļūt saknēm skābeklim, sākas augsnes mikroorganismu bojāeja, iet bojā labās augsnes sēnes un ir iespējama dažādu patogēno sēņu vairošanās un dažādas puves.

Ko darīt?

1.Uzrušinām augsni pie sakņu sistēmas, bet nedarām to drastiski.

2.Palīdzam liekajam ūdenim nosūkties, ja nepieciešams, noņemam pretnezāļu plēvi vismaz pie sakņu sistēmas.

3.Palīdzam augsnei atgūt mikro organismus: ierušinām dzīvu augsni, kas izveidojusies komposta kaudzē, vai ierušinām BioEfekts BIOMIX (sauja uz nelielu augu, vairākas uz lielu), uzlejam Re:greener 1tējkaroti uz 10 litriem ūdens, lai ātrāk savairotu mikroorganismus. Vai uzlejam uz saknēm: 10 litru ūdens+ 1tējkaroti Re:greener+@Humate Green OK 50ml Biokompostētāju+50ml Cytocininu.

Izmanto sauso metodi

Atceries, ja ūdens vēl joprojām nav nosūcies, vai ļoti mitrs, izmanto sauso metodi ar BioEfekts Biomix, nodrošini, lai ūdens nosūktos. Visu darām loģiski!

Šī ir mūsu metode, ko esam uzzinājuši no zinošiem speciālistiem, tāpēc uzreiz nerauc degunu, mums tā ir palīdzējusi, bet, ja ir cita laba metode, padalies.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais