Recepte

18.feb 2015
Šķiet, ka ir atrasts jauns, iedarbīgs un galvenais, no mājās vienmēr atrodamām sastāvdaļām pagatavojams līdzeklis svara zaudēšanai tiem, kuri uz sporta zāli iet nelabprāt.
16.feb 2015
Spēcīgas galvassāpes sagādā lielas mocības. Cilvēki, kuri bieži cieš no galvassāpēm, zina cik šī sajūta ir nepatīkama. Šis dzēriens, kurš palīdz atvieglot galvassāpes ir ļoti vienkārši pagatavojams, no teju ik vienās mājās atrodamām sastāvdaļām
13.feb 2015
“Apsaras” tējas meistars Andris Purviņš ne vienu vien reizi pabijis Ķīnā. Vienā no ceļojumiem pa tējas plantācijām, lietus bija aizskalojis ceļu, un apkārtceļš bija jāvada caur dziļiem Ķīnas laukiem. Ceļā Andris iepazinās ar budistu mūku un uz nedēļu apmetās klosterī. Par to, kas noticis, Andris izvairās stāstīt, vien atklāj, ka no ceļojuma pārbraucis ar seniem hieroglifu pierakstiem. Senie raksti slēpa tējas receptes, ko viņam izdevies nofotografēt, turklāt bija nepieciešami divi gadi, lai tekstus iztulkotu.
13.feb 2015
Šī dzēriena sastāvā esošie komponenti ir veselīgi un labām īpašībām bagāti, turklāt to kombinācija palīdzēs paātrināt vielmaiņu attīrīt organismu un pat dedzināt taukus. Zinātāji saka – dzerot šo dzērienu iespējams pat novērst saslimšanu ar sirds slimībām un diabētu.
6.feb 2015
Ziemā iztikt bez ingvera nu nekādi. Ingvers izceļ un padara izteiksmīgu citu ēdiena sastāvdaļu garšas nianses, turklāt tas ēdienu ļauj ilgāk saglabāt svaigu un aromātisku.
4.feb 2015
Galvenais pamats mutes dobuma veselībā ir pareiza tā kopšana un elementāra izpratne par to, no kā veidojas caurumi zobos un kas veicina smaganu iekaisumu.
4.feb 2015
Ko va­rē­tu ap­ēst, lai uz­la­bo­tu sa­vu no­ska­ņo­ju­mu? Psiho­lo­gi sa­ka: ja tā­da do­ma nāk prā­tā pā­rāk bie­ži – esiet uz­ma­nī­gi, jo stre­sa, kreņ­ķu un da­žā­du pro­blē­mu no­ēša­na nav labs ri­si­nā­jums, lai tik­tu ar tām ga­lā. Ta­ču šo­reiz nav ru­na par sis­te­mā­tis­ku pār­ēša­nos, glāb­jo­ties no sprie­dzes dar­bā, vai par pus­tor­tes no­tie­sā­ša­nu, lai at­gū­tu sirds­mie­ru pēc ne­veik­smēm mī­las fron­tē. Cil­vē­ki, ku­ri pie­vērš lie­lu uz­ma­nī­bu tam, ko ēd, zi­na no pie­re­dzes, ka da­ži pro­duk­ti uz­la­bo ga­ra­stā­vok­li vai­rāk ne­kā ci­ti. Rei­zēm pa­ma­to­ju­mu tam at­rod arī pēt­nie­ki.
30.jan 2015
Kva­li­ta­tī­viem, ve­se­lī­giem eko­pro­duk­tiem vien­mēr bi­ju­si zel­ta vēr­tī­ba, lai gan ce­na tiem ir aug­stā­ka. Eko­lo­ģis­ki tī­rus pro­duk­tus audzē­jot, ne­pie­vie­no ķī­mis­kas un aug­ša­nu vei­ci­no­šas vie­las.
29.jan 2015
Viegla recepte, kā ātri pagatavot pašam savu kafijas saldējumu.
31.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 250 g mil­tu, 125 g svies­ta, 150 g cu­ku­ra, pa­ci­ņa va­ni­ļas cu­ku­ra, 4 olas, in­gve­ra sak­ne, 4 g ir­di­nā­tā­ja, 150 g rūg­tās šo­ko­lā­des, 200 g ro­zī­ņu, kum­kvats, eļ­ļa.
30.dec 2014
Pat ikdienā tik ierastie kartupeļi var sniegt iespēju interesantām variācijām virtuvē.
25.dec 2014
Kurš, gan, nezina un kaut reizi nav nogaršojis vinegretu? Par šo tēmu ir visdažādākās variācijas.
24.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 4 vis­tas šķiņ­ķī­ši, 9 man­da­rī­ni, 4 ķip­lo­ka dai­vi­ņas, mal­ti mel­nie pi­pa­ri, sāls.
24.dec 2014
Svētku galds nav iedomājams bez sautētu kāpostu tovera un dažādām variācijām par skābu kāpostu tēmu.
24.dec 2014
Karstie kokteiļi vēsajā un tumšajā laikā ir kļuvuši īpaši aktuāli. Tie ļauj sasildīties un rada ziemas sezonai raksturīgo atmosfēru.
24.dec 2014
Ātri, ērti, garšīgi - trīs īpašības, kas raksturo lielisku recepti.
22.dec 2014
Ātri, ērti, garšīgi - trīs īpašības, kas raksturo lielisku recepti.
22.dec 2014
Pie­dā­vā uk­rai­ņu ka­fej­nī­ca Dņip­ro.
18.dec 2014
Ziemassvētku naktī jāēd deviņi ēdieni, tad nākamais gads būs bagāts. Šis ticējums aizķēries prātā pat tiem, kuri nezina nevienu citu tautas gudrību. Bet nudien nav īstais brīdis skriet uz lielveikalu pēc deviņiem pusfabrikātiem.
18.dec 2014
Ziemassvētku vakarā zem eglītes var likt gan skaistus pašdarinātus rokdarbus, gan no sirds gatavotus gardumus, piemēram, ievārījuma burciņas.