Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
4 vistu filejas
300 g spinātu
200 g šampinjonu
2 ķiploka daiviņas
sāls, pipari, sviests cepšanai
garšaugu maisījums gaļai
PAGATAVOŠANA: vistu filejas gareniski iegriež. Ķiplokus sasmalcina un sviestā apcep. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, visu cep, līdz sula novārījusies, vēl pievieno sviestu, spinātus un pāris minūtes pasautē, pārkaisa sāli un piparus. Pildījumu liek fileju griezumos, ar koka irbulīšiem aizsprauž ciet.
Pildītās filejas ierīvē ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, liek ietaukotā pannā un sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem.