RECEPTE: Vistas fileja ar spinātiem

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

4 vistu filejas

300 g spinātu

200 g šampinjonu

2 ķiploka daiviņas

sāls, pipari, sviests cepšanai

garšaugu maisījums gaļai

PAGATAVOŠANA: vistu filejas gareniski iegriež. Ķiplokus sasmalcina un sviestā apcep. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, visu cep, līdz sula novārījusies, vēl pievieno sviestu, spinātus un pāris minūtes pasautē, pārkaisa sāli un piparus. Pildījumu liek fileju griezumos, ar koka irbulīšiem aizsprauž ciet.

Pildītās filejas ierīvē ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, liek ietaukotā pannā un sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem.

Izklaide

Dejotāji Valērijs un Agita Mironovi viesojas STV Pirmā! sarunu raidījumā “Divi vienā”. Kā abi atklāj, pāris ir izdzīvojis dažādus pārmaiņu laikus. Viņiem pieder deju studija, kuras atvēršanai bija nepieciešama bankas iesaiste, kas arī kalpoja par iemeslu pāra lielākajai finanšu krīzei četru gadu garumā.

Svarīgākais