RECEPTE: Vistas fileja ar spinātiem

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Labu apetīti!

SASTĀVDAĻAS:

4 vistu filejas

300 g spinātu

200 g šampinjonu

2 ķiploka daiviņas

sāls, pipari, sviests cepšanai

garšaugu maisījums gaļai

PAGATAVOŠANA: vistu filejas gareniski iegriež. Ķiplokus sasmalcina un sviestā apcep. Pievieno šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, visu cep, līdz sula novārījusies, vēl pievieno sviestu, spinātus un pāris minūtes pasautē, pārkaisa sāli un piparus. Pildījumu liek fileju griezumos, ar koka irbulīšiem aizsprauž ciet.

Pildītās filejas ierīvē ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, liek ietaukotā pannā un sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem.

Izklaide

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) ir saņēmusi apliecinājumu no Patentu valdes par apbalvojuma GAMMA preču zīmes reģistrāciju. Preču zīmes īpašnieks ir biedrība, kura ir izpildītāju un fonogrammu producentu dibināta bezpeļņas organizācija, un Latvijā veic pašmāju un ārvalstu tiesību īpašnieku mantisko tiesību kolektīvo pārvaldījumu.

Svarīgākais