Recepte

7.jun 2022
Teju katrā lauku mājā zaļo rabarberu krūms. Tā ir ne tikai krāšņa pagalma rota, bet arī vērtīgs vitamīnu avots, turklāt 100 gramu rabarberu satur vien 21 kaloriju, jo tā pamatu – 95% – veido ūdens.
2.jun 2022
Četrās daļās sagrieztas vistu olas vai veselas paipalu oliņas lieliski papildina ierastos dārzeņu salātus un padara tos daudz sātīgākus
1.jun 2022
Var pasniegt kopā ar piedevām uzreiz pēc pagatavošanas vai vispirms nedaudz pasautēt tomātu mērcē. Frikadelītes izddodas maigas, diētiskas un garšīgas. Katrā ir tikai 75 kalorijas, 6 g olbaltumvielu, 3 g tauku un 4 g ogļhidrātu.
31.mai 2022
Vafeles izdodas nevainojamas: mēreni saldas, mīkstas un ar skaistu zeltainu garoziņu. Vēl labāk, tās var pagatavot no tā, kas noteikti atrodas ikvienas saimnieces ledusskapī.
26.mai 2022
Lai pagatavotu šo gardo un reizē diētisko uzkodu, mīkla speciāli nav jāgatavo, tāpēc jau pēc pusstundas lieliska maltīte būs galdā.
24.mai 2022
Citrona sulas, sinepju un medus mērce lieliski papildina dārzeņus un lasi. Laša vietā labi iederas arī vistas fileja.
23.mai 2022
Lai pankūkas izdotos vēl gardākas, kā izrādās, iesaka pievienot mannas putraimus.
20.mai 2022
Šīs mājās gatavotās šokolādes un zemesriekstu sviesta pārslas būs izcili gardas un īpaši pie sirds ies mazākajiem mājas iedzīvotājiem.
7.mai 2022
Pārsteidz mammu ar pankūkām Galette no izsmalcinātās Francijas, kuras radījusi ēdienu blogere Anna Birmane.
4.mai 2022
Deserts, kas neprasīs lielus sagatavošanās darbus un netērēs dārgo laiku. Atliek vien ķerties klāt.
1.mai 2022
Šim desertam nepieciešamas vien četras sastāvdaļa.
26.apr 2022
Rozīnīti šim ēdienam piešķir itāļu garšvielas un mandeļu skaidiņas.
23.apr 2022
Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.
22.apr 2022
Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.
18.apr 2022
Brokastis mēdz dēvēt par svarīgāko dienas maltīti. Kāpēc brokastīs ir vērts iekļaut olbaltumvielām bagātus produktus un kā tos labāk kombinēt, stāsta šefpavārs Normunds Baranovskis.
18.apr 2022
Ar šo recepti iegūsiet sešas neliela izmēra pankūkas, taču visu sastāvdaļu daudzumu var dubultot, ja nepieciešams vairāk porciju.
9.apr 2022
Pievienojot rīsus, aknu plācenīši kļūst vēl gardāki un sātīgāki. Labi garšo gan karsti, gan auksti, īpaši ar dažādām mērcēm.
6.apr 2022
Pagatavot garšīgu majonēzi mājās ir viegli, īpaši ar iegremdējamā blendera palīdzību. Mērce izdodas tikpat bieza un krēmīga kā veikalā nopērkamā.
5.apr 2022
Deserts ar kausētu tumšo šokolādi ir vēl garšīgāks. Gatavās kūciņas var papildināt ar putukrējumu un augļu gabaliņiem.
2.apr 2022
Soctīklu "vecmāmiņa", pavārgrāmatu autore Barbara Kostello dalījusies ar siera mērces recepti, kurai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.