ēdiens

31.jūl 2015
Mazliet eksotisks, patīkamu garšu un smaržu – gluži kā radīts brokastu sviestmaizei – ievārījums, kas burciņā ilgi neturas..
30.jūl 2015
Čatnijs no ērkšķogām sanāk gana pikants, to var izmantot pie visiem gaļas ēdieniem, pie mīkstajiem sieriem ar balto vai zilo pelējumu, siera kūkām vai uz svaigas maizes.
29.jūl 2015
Neierastāks baudījums.
26.jūl 2015
Vasaras vidus valdzinājums – gailenes
25.jūl 2015
Labu apetīti!
24.jūl 2015
Svaigs gaiss, malkas šķilu sprakšķēšana ugunskurā un dūmu smarža, labs garastāvoklis, brīnišķīga kompānija un apetīti rosinošs virums katra bļodiņā, kas jau piepildīta un galdā celta, – vai var būt vēl vienojošāks noslēgums vienai draugu kopā sanākšanas reizei? Netraucē ne asais vējš, ne lietus, kas lien aiz apkakles un mēģina saldēt – uz ugunskura lielajā katlā vārītā baraviku zupa stāv pāri visam.
24.jūl 2015
Lai izdevusies maltīte!
23.jūl 2015
Ideja neierastākai zupai.
19.jūl 2015
Labu apetīti!
18.jūl 2015
Ideja neierastākam dzērienam.
17.jūl 2015
Lai labi garšo!
16.jūl 2015
Lai patīkama mielošanās
15.jūl 2015
Ideja desertam
14.jūl 2015
Labu apetīti!
13.jūl 2015
Lai labi garšo!
13.jūl 2015
Ideja neierastākai aukstajai zupai
13.jūl 2015
Svaigas zemenes ir visgaršīgākās un vissmaržīgākās! No tām var pagatavot dažādus desertus – citu par citu garšīgākus. Piemērs.
11.jūl 2015
Lai labi garšo!