ēdiens

18.aug 2015
Recepte brīvai improvizācijai: timiānu var aizstāt ar piparmētrām vai sarīvētu mārrutku. Biezeni var vārīt arī bez garšvielām un tās pievienot tikai īsi pirms pasniegšanas.
16.aug 2015
Ideja maltītei!
14.aug 2015
Šis viegli pagatavojamais dzēriens ir ne tikai gards, bet arī ļoti veselīgs.
13.aug 2015
Piparmētru ievārījums ar citronu ne tikai atsvaidzina pēcpusdienas tējas baudīšanas rituālu, bet arī paaugstina imunitāti un uzlabo veselību. Kamēr zaļo, smaržīgo piparmētru pilnas dārza dobes, tas jāizvāra!
12.aug 2015
Pagatavošana ir vienkārša, izmatošanas iespējas – plašas.
11.aug 2015
Ļoti daudzveidīgi pagatavojamo krēmzupu sarakstu papildināt ar jauniem akcentiem – tas ir izaicinājums, ko vērts pieņemt!
10.aug 2015
Lieliska recepte, ko izmēģināt, rīkojot, piemēram, vienu karstu vasaras dārza ballīti!
9.aug 2015
Lai labi garšo!
8.aug 2015
Viegls kokteilis ar piparmētrām un citronu – ideāls sākums dienai: uzmundrina, uzlādē ar enerģiju, palīdz atbrīvoties no pāris liekiem centimetriem.
8.aug 2015
Lai labi garšo!
7.aug 2015
Ideja zupai.
7.aug 2015
Patiesi nepatīkamu mirkli piedzīvojusi kāda sieviete Anglijā. Viņa pusdienām iegādājusies zivju subproduktus un piedzīvojusi baisu pārsteigumu tos atverot.
6.aug 2015
Labu apetīti!
2.aug 2015
Ja aklajā degustācijā vajadzētu garšot un pateikt, kas uz karotītes, diez vai kāds atzītu, ka tās ir ērkšķogas.
1.aug 2015
Marinētas zaļās ērkšķogas droši var saukt par Latvijas olīvām – kopā ar sieriem vai visu veidu gaļu tās garšo dievīgi!
31.jūl 2015
Mazliet eksotisks, patīkamu garšu un smaržu – gluži kā radīts brokastu sviestmaizei – ievārījums, kas burciņā ilgi neturas..
30.jūl 2015
Čatnijs no ērkšķogām sanāk gana pikants, to var izmantot pie visiem gaļas ēdieniem, pie mīkstajiem sieriem ar balto vai zilo pelējumu, siera kūkām vai uz svaigas maizes.
29.jūl 2015
Neierastāks baudījums.