Šo pikanto cūkgaļu gatavo apmēram pusotru stundu, tāpēc jārēķinās ar pavadīto laiku pie plīts. Pasniedz kopā ar rīsiem vai latviskā variantā ar frī kartupeļiem.
Pasaulē nav tādas virtuves, kurā sīpoli netiktu izmantoti kaut kādā veidā vai formā. Kad runājam par sīpolu pazīšanu, mēs skatāmies uz visiem sīpolu saimes pārstāvjiem, ieskaitot sīpolus un ķiplokus...
“Pētījumi pierāda, ka, lai mazi bērni pieņemtu dārzeni un tas iegaršotos, jauns dārzenis ir jānogaršo līdz 15 reizēm, līdz tas tiks pieņemts,” raksta extension.usu.edu.
Bieži vien vasara ir īstais laiks, lai sāktu savu ceļu uz labāku un veselīgāku dzīvi. Īsts pārmaiņu laiks, lai pārskatītu savus ēdienreižu paradumus. Vai jūs ēdat veselīgi, vai tā, kā sanāk?
Kas ir poutine? Vienkārši sakot, poutine ir ēdiens ar frī kartupeļiem, siera biezpienu un brūno mērci. Tas ir tradicionāls Kanādas ēdiens, kas radās 1950. gadu beigās Kvebekas centra reģionā.
“Apzināta ēšana var būt noderīgs līdzeklis, kas palīdz koncentrēties uz pašreizējām domām un jūtām ēšanas laikā. Izmantojot pārdomātas ēšanas metodes, jums ir iespēja mainīt savus pašreizējos ēšanas paradumus, kļūstot apzinīgākam, kā arī pielāgojoties sava ķermeņa izsalkuma un sāta pazīmēm,” raksta extension.usu.edu.
Vai gatavojat olas, kas ņemtas tieši no ledusskapja? Brokastīs, vakariņās vai pat desertā (olu krēms, cepumi, kūkas un ne tikai) olas tiek izmantotas, lai nodrošinātu olbaltumvielas, garšu un daudzos gadījumos jauku, cēlu elementu.
Ejot pastaigā, ir jākoncentrē sava uzmanība uz dzīvnieku, jo pastaigas laikā var gadīties daudzas negaidītas situācijas, tāpēc vienmēr jābūt tuvu savam mīlulim.
Britu klīniskā psiholoģe Džena Unvina sacīja, ka cilvēkiem visbiežāk veidojas atkarība no piecu veidu apstrādātiem pārtikas produktiem – picas, šokolādes, čipsiem, cepumiem un saldējuma, vēsta "Daily Mail".
Sabiedrībā zināmas personības - satura veidotājas Endija Kalniņa jeb Kalendy, Iveta Simsone un Svetlana Žigajeva, mūziķi Kato, Miks Dukurs un Miks Galvanovskis, kā arī fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu Zvaigzni-Rēdlihu, bloga lindasvirtuve.lv autore Linda Tellgrena un citi - bija pulcējušies uz vēl nebijušu piecu kārtu maltītes pusdienu piedzīvojumu.
Pikniks. Vai kaut kas var radīt tik brīnišķīgu vasaras tēlu, sākot no gaismas līdz vējam, kas tver lapu vainagu, kas sniedz ēnojumu, līdz maigi svilstošiem saules stariem?
Amerikā veikts pētījums, ka vidējais amerikānis katru dienu apēd piecas vai pat vairāk tējkarotes sāls. Tas ir apmēram 20 reizes vairāk, nekā ķermenim nepieciešams, raksta ucsfhealth.org.
Koncentrējoties tikai uz kaloriju patēriņu un sadedzināto kaloriju attiecību, tievētāji zaudē svarīgu faktoru, lai zaudētu svaru un gūtu panākumus: pareizo domāšanas veidu.
Sīpolus kultivē jau tūkstošiem gadu, un tie bija viena no galvenajām ēdienu sastāvdaļām daudzās senajās kultūrās, tostarp Mezopotāmijā, Ēģiptē un Grieķijā.
Lietuvas galvaspilsēta Viļņa pārsteidz ar daudzajiem restorāniem, kafejnīcām, krodziņiem un grila bāriem, kas vilināt vilina ļauties kulinārijas priekiem. Vecpilsētā un pilsētas centrā to ir tiešām daudz un tā ir iespēja gan palutināt sevi ar gardiem un tradicionāliem vietējiem ēdieniem, gan izgaršot pasaules valstu virtuvi, gan nesteidzīgi izbaudīt izsmalcinātas maltītes viesnīcu restorānos.
Domājot par gada tumšāko laiku, uzrunāju vienu no ēdienu recepšu aizraujošākajām radītājām Noru Sveci, lai uzzinātu, kā sabalansēt maltītes un kādus knifiņus pielietot virtuvē, lai ēdiens būtu gan gards, gan arī veselīgs.