Raimonda Zommera ātro tortilju picu recepte

© pexels.com

Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ar viegli un ātri pagatavojamu tortiljas picas recepti!

Ātrās tortiljas picas

Sastāvdaļas 4 porcijām:

  • 4 gb. tortiljas;
  • 200 g tomātu mērce;
  • 150 g bekons;
  • 20 g sīpols;
  • 100 g paprika;
  • 80 g salami;
  • 200 g Tilzītes siers;
  • 200 g marinēti gurķi;

Pagatavošanas gaita:

1. Uz tortiljas plāksnes uzsmērē tomātu mērci.

2. Sagriež šķēlītēs sīpolu, papriku, marinētu gurķi, salami un bekonu. Visas sastāvdaļas liek uz tortiljas un pārber pāri rīvētu sieru.

3. Tortiljas picu cep cepeškrāsnī 200 grādos 5-8 minūtes.

4. Tortiljas picu izņem no cepeškrāsns, ļauj tai atdzist un sagriež šķēlēs.

5. Pēc gaumes var papildināt ar dažādiem garšaugiem.

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.