Raimonda Zommera ātro tortilju picu recepte

© pexels.com

Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ar viegli un ātri pagatavojamu tortiljas picas recepti!

Ātrās tortiljas picas

Sastāvdaļas 4 porcijām:

  • 4 gb. tortiljas;
  • 200 g tomātu mērce;
  • 150 g bekons;
  • 20 g sīpols;
  • 100 g paprika;
  • 80 g salami;
  • 200 g Tilzītes siers;
  • 200 g marinēti gurķi;

Pagatavošanas gaita:

1. Uz tortiljas plāksnes uzsmērē tomātu mērci.

2. Sagriež šķēlītēs sīpolu, papriku, marinētu gurķi, salami un bekonu. Visas sastāvdaļas liek uz tortiljas un pārber pāri rīvētu sieru.

3. Tortiljas picu cep cepeškrāsnī 200 grādos 5-8 minūtes.

4. Tortiljas picu izņem no cepeškrāsns, ļauj tai atdzist un sagriež šķēlēs.

5. Pēc gaumes var papildināt ar dažādiem garšaugiem.

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais