RECEPTE: mīkstās šokolādes konfektes no trīs sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šīs mīkstās šokolādes konfektes ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti gardas. Izmēģiniet šo recepti un ieprieciniet savas garšas kārpiņas.

Vajadzēs:

  • 400 g cepumus;
  • 2 vai 3 banānus;
  • 200 g šokolādes.

Pagatavošana:

1. Lieciet cepumus blenderī vari virtuves kombainā. Jums nepieciešams tos smalki sadrupināt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Kad iepriekšējais solis veikts, ar dakšņu saspaidiet banānus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pēc tam cepumiem pievienojiet klāt banānu masu un visu kārtīgi samaisiet.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam no iegūtās masas veidojiet bumbiņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Tagad atliek vien izkausēt šokolādi ūdens peldē.

6. Kad šokolāde ir izkususi, tajā "iemetiet" vienu bumbiņu un ar dakšiņu palīdzību apviļājiet to šokolādē. Pēc tam bumbiņu izņemiet no šokolādes un lieciet uz šķīvja.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Sesto soli atkārtojiet ar visām izveidotajām bumbiņām.

8. Pēc tam šokolādes konfektes ievietojiet uz 10 minūtēm ledusskapī, lai šokolāde sacietētu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Visbiežak, iedomājoties par čia sēklu pudiņu, mēs domājam par saldu uzkodu, desertu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet šīs te pašas sēklas jeb sēklu pudiņu var pagatavot arī sāļā veidā. Izmēģiniet jaunas garšas un pārsteidziet ne tikai savas, bet arī savu tuvāko cilvēku garšu kārpiņas!

Svarīgākais