Ideja gardām brīvdienu brokastu karstmaizēm

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Palutini sevi brīvdienu rītā ar gardu un sātīgu karstmaizi.

Vajadzēs (vienai karstmaizei):

  • divas tostermaizes šķēles;
  • vienu šķiņķa šķēli;
  • vienu siera šķēli;
  • vienu olu;
  • nedaudz tomātu mērces vai ketčupa;
  • saujiņu rīvēta siera.

Pagatavošana:

1. Vienu tostermaizes šķēli noklājiet ar tomātu mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pa virsu tomātu mērcei lieciet siera un šķiņķa šķēli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Uzlieciet virsū otru maizes šķēli.

4. Ņemiet karoti un maizes vidū izveidojiet nelielu iedobi (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Iedobē ielieciet jēlu olu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Apkārt olai apberiet rīvēto sieru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet maizīti cepties cepeškrāsnī. Ceptiet to līdz ola ir gatava un siers izkusis!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais