Bloga upene.lv veidotāja Annija Mihelsone ir veselīga dzīvesveida piekritēja, ar savām zināšanām un pieredzi par visu dabisko un veselīgo savā portālā uzrunā un iedvesmo līdzīgi domājošos.
Zināms - uzkošana starp ēdienreizēm bieži noved pie svara pieauguma, tomēr neraizējies, jo ar šiem gardajiem un veselīgajiem kārumiem ik pa laikam var našķoties bez bailēm!
Izrādās, ka lielā glāzē vīna ir tikpat daudz kaloriju cik kūkas gabalā. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ EP deputāti rosina uz alkohola etiķetēm norādīt kalorijas.
Tallinas Tehnoloģiju universitātes pētnieki, izmantojot radioaktīvā oglekļametodi, ir noteikuši precīzu dabīgā minerālūdens “Mangaļi” vecumu – tas tiek iegūts no zemes iežiem, kuros ūdens ir veidojies pirms aptuveni 36 000 gadu.
Spināti noteikti pieder pie tiem dārzeņiem, par kuriem agrāk zinājām maz un kuri ēdienkartē neparādījās bieži. Pateicoties savai ne tik izteiktajai garšai, zaļās spinātu lapiņas var pievienot praktiski jebkuram ēdienam, tos var pielikt arī pie mīklas vai pīrādziņiem, izmantot pildījumu no spinātiem.