Padomi, kā veidot attiecības ar spēcīgu saikni

© Foto: Pexels.com

“Atklāta komunikācija, zinātkāre, individuālas intereses un komandas darbs ir tikai daži veidi, kā saglabāt ne tikai veselīgas attiecības, bet radīt arī spēcīgu saikni,” raksta healthline.com.

Kas ir veselīgas attiecības?

Veselīgas attiecības visiem nebūs vienādas, jo ​​cilvēkiem ir dažādas vajadzības. Katram tās ir saistītas ar ko citu - vienam tā būs komunikācija, vienam sekss, citam pieķeršanās, taču kādam kopīgi vaļasprieki.

Svarīgi ir apzināties, ka vērtības un intereses, kas atsvešina savstarpējo saikni, var mainīties kopdzīves laikā.

Turklāt attiecības, kādas bija 20 gadu vecumā, var nebūt tās pašas attiecības, ko vēlaties 30 gadu vecumā.

Aplūkosim dažus vērtīgus piemērus, kā radīt saikni no jauna, lai stiprinātu pāra attiecības.

Foto: Pexels.com

Esiet atklāti savā starpā

Veselīgu attiecību pamatā ir pāris, kas runā par visu, kas notiek viņu dzīvē. Ne tikai par veiksmēm, bet arī par neveiksmēm un tēmām, kas nav ērtas.

Kopā ar savu mīļoto ir jājūtas ērti, brīvi, runājot par jebkādām problēmām, sākot no ikdienas dzīvē notiekošām lietām, piemēram, darba vai draugu stresa, līdz nopietnākām problēmām, piemēram, garīgās veselības simptomiem vai finansiālām problēmām.

Jūsu starpā nedrīkst būt tabu tēmas, jo, ja tā ir, tad attiecībās - agri vai vēlu, bet radīsies plaisa.

Pat tad, ja jums ir atšķirīgs viedoklis, ir svarīgi uzklausīt bez aizspriedumiem un pēc tam dalīties savās pārdomās.

Uzticēšanās

Foto: Pexels.com

Uzticēšanās savā starpā ietver godīgumu. Tas nozīmē, ka viens no otra neglabājat noslēpumus. Kad esat šķirti, neuztraucieties par to, ko varētu “sastrādāt” partneris.

Spēcīgas saiknes pamatā ir uzticēšanās ar tīrāko sirdsapziņu.

Uzticēšanās arī nozīmē, ka jūtaties droši un ērti kopā ar savu otro pusīti un zināt, ka viņš jums nedarīs pāri, neradot fiziskas vai emocionālas sāpes.

Uzticēšanās iet roku rokā ar savstarpēju cieņu un tā attiecībās ir ļoti svarīga.

Individualitāte

Foto: Pexels.com

Veselīgas attiecības vislabāk raksturo kā savstarpēji atkarīgas. Savstarpējā atkarība nozīmē, ka jūs paļaujaties viens uz otru, lai saņemtu savstarpēju atbalstu, taču joprojām saglabājat savu identitāti kā unikālas personas.

Citiem vārdiem sakot, jūsu attiecības ir līdzsvarotas. Lai gan jūs esat viens otram blakus, jūs neesat atkarīgi viens no otra, lai apmierinātu visas savas vajadzības.

Lielākā daļa cilvēku veselīgās attiecībās dod priekšroku laika pavadīšanai kopā, lai gan laiks, ko pavadāt kopā, var atšķirties atkarībā no personīgajām vajadzībām, darba un citām saistībām, dzīvesveida un tā tālāk.

Svarīgi ir apzināties vajadzību pēc personīgās telpas un laika patstāvīgi, tas tikai palīdzēs attiecībās.

Komandas darbs

Foto: Pexels.com

Svarīgi ir atcerēties, ka nav es, bet ir mēs. Tā ir zelta atslēga daudzās dzīves situācijās. Spēcīgas attiecības var uzskatīt par komandu. Jūs strādājat kopā un atbalstāt viens otru pat tad, ja domas un mērķi nav vienādi.

Jūs esat viens otra aizmugure. Zināt, ka varat vērsties pie otra, kad ir grūtības. Un jūs vienmēr esat gatavs piedāvāt savu atbalstu, kad otram tas ir nepieciešams.

Svarīgākais