Vistas gaļu ir iecienījuši gan veselīga dzīvesveida piekritēji, gan ātrās ēdināšanas cienītāji. TSN raksta par to, kas vistas gaļā ir veselīgs, un kuras tās daļas labāk neēst vispār.
Vistas gaļa ir iecienīta, jo tā ir liesa - 100 gramos gaļas ir tikai 110 kalorijas - tātad pat uztura speciālistiem pret to to nav iebildumu. Turklāt vistas gaļa satur arī daudz vitamīnu un mikroelementu.
Par vistas kaitīgāko daļu tiek uzskatīta vistas āda: tajā nav nekādu vitamīnu, tajā ir augsts holesterīna un tauku līmenis. Vistas ādā var būt arī hlora pēdas, ko izmanto, lai ilgi glabātajai gaļai piešķirtu tirgojamu izskatu, brīdina TSN . Tāpēc speciālisti iesaka ēst jebkuru vistas daļu tikai pēc ādas noņemšanas.
Nākamie “kaitīguma” sarakstā ir spārniņi, jo tajos ir gandrīz tikai kauli un āda.