Jeļena Paļčevska ar meitu atver skaistuma studiju

© Foto: publicitātes

Pazīstamā iluzioniste, rakstniece, producente un kāzu svinību vadītāja Jeļena Paļčevska atkal pārsteigusi savus draugus un atbalstītājus – viņa kļuvusi par saimnieci skaistuma studijai pašā Rīgas centrā.

Jeļena Paļčevska, pazīstama arī ka piecu romānu un trīs pasaku autore, gan nav vienīgā salona «Sheina Beauty» īpašniece - puse pieder viņas meitai Megijai Paļčevskai.

Megija ir LU Ekonomikas fakultātes studente, kura brīvajā laikā praktizē kā sertificēta nagu kopšanas meistare. Manikīra un pedikīra arodu Megija apguvusi pandēmijas laikā, kad apstājās mammas svētku organizēšanas bizness.

Ne Jeļena, ne Megija nav no tām sievietēm, kuras sertifikātus noliek plauktā un par tiem aizmirst. Uzreiz pēc kursu noslēguma dāmas noīrēja telpu Pļavniekos un sniedza skropstu pieaudzēšanas, manikīra un pedikīra pakalpojumus. Lai gan pandēmija ietekmēja ikvienu, rīdzinieces tomēr vēlējās būt sakoptas un skaistas - un Paļčevskām sāka pieteikties pirmās klientes.

Publicitātes foto

«Ideja paplašināt biznesu nāca dabiski. Tiesa, tā kā man bija sakrājušies vēl nepabeigti projekti, Megijai nācās pagaidīt ar pārcelšanos uz stilīgu salonu. Līdz beidzot šajā vasarā Avotu ielā 8 tika izvēlētas telpas skaistuma studijai, un darbi sāka kūsāt,» priecīgi stāsta Jeļena Paļčevska. Remontdarbi ritēja trīs mēnešus, un viņa pati bija gan dizainere, gan darbu uzraudze.

«Mēs pat braucām uz Poliju, lai personīgi no ražotāja nopirktu aprīkojumu,» viņa stāsta. «Poļi bija šokā - pirmo reizi viņi redzēja pircēju dzīvē, jo parasti visi iepērkas tiešsaistē. Taču man kā telpu dizainerei bija svarīgi visu produkciju redzēt nevis attēlos, bet dzīvē, un realitātē novērtēt tās kvalitāti,» viņa paskaidro.

Megija un Jeļena ir sadalījušas darbības jomas - mamma uzņēmusies salona finanšu un materiālo pusi, bet meita darbosies ar klientiem, personāla atlasi un mārketingu.

Publicitātes foto

Tagad Jeļena raksta nevis kārtējo dāmu romānu, bet tāmes.

«Es skaidri zinu, cik mūsu salonā ir elektrības rozešu, - četrdesmit astoņas,» viņa nosmej, atzīstot, ka tagad, ejot garām veikaliem un birojiem, viņa domā: interesanti, cik viņiem ir rozešu?

Bet jaunā salona apkalpošanas odziņa būs unikāls piedāvājums - klienšu nogādāšana uz salonu un atpakaļ ar personīgo šoferi. Šī Rīgai līdz šim nebijusī ideja pieder Megijai.

Dzīvesstils

Mēs jau zinām, ka ķiploki ir neticami veselīgs ēdiens, bet vai esat kādreiz aizdomājušies, cik veselīgi tie patiesībā ir? Izrādās, ka uztura eksperti ķiplokus uzskatīta par superēdienu, un tas ir pamatota iemesla dēļ.

Svarīgākais