Dusmīgs sekss: vai tas ir veselīgs?

© Foto: pixabay.com

Dusmīgs sekss ir apspiestas agresijas un kaislības iesaistīšanās seksuālo darbību laikā, kas bieži ir mežonīgas un intensīvas. Pāri var iesaistīties dusmīgā seksā pēc milzīgas cīņas, kamēr emocijas joprojām ir augstas, vai arī tas var tikt uzsākts stundas vai dienas vēlāk kā "aplauzuma sekss".

Dažreiz dusmīgs sekss aizstāj attiecību jautājumu apspriešanu. Kamēr visi partneri piekrīt pieredzei un tas tiek darīts drošā un abpusēji ērtā veidā, dusmīgs sekss var būt veselīga romantisku attiecību sastāvdaļa.

Kā var izskatīties dusmīgs sekss, cik svarīga ir piekrišana un kā padarīt dusmīgu seksu ērtu visām iesaistītajām pusēm. Mēs arī runājam par to, kā dusmīgs sekss var ietekmēt cilvēka garīgo veselību, raksta verywellmind.com.

Dusmīgs sekss parasti ir tāds sekss, par ko lasāt romānos. Tas var būt ugunīgs, aizraujošs un pilnībā atbrīvot no spriedzes. Taču, lai arī cik lieliski varētu justies ļauties šīm emocijām un satriektajai neapmierinātībai, dusmīgs sekss ne vienmēr ir labākā ideja. Ja piedalāties tajā nepareizu iemeslu dēļ, piemēram, lai izvairītos no sarežģītas sarunas, iespējams, vēlēsities atlikt, raksta healtline.com.

Kā izskatās dusmīgs sekss?

Foto: pixabay.com

Kāds, kurš nekad nav nodarbojies ar dusmīgu seksu, var domāt, kas notiek šāda veida seksuālās saskarsmes laikā. Džess O'Reilijs, doktors, ASTROGLIDE rezidents seksologs, skaidro, ka dusmīgs sekss var ietvert:

  • Pārtraukt strīdu, lai būtu fiziski seksuāls.
  • Seksuālas aktivitātes, kas novirzās no cilvēka normas (dzīvnieciskāku vēlmju izpausme).
  • Spontanitāte.
  • Pēc seksa jūtas brīvāks un racionālāks; spriedzes mazināšana.
  • Pārnestie uzbudinājuma stāvokļi (piemēram, kad esam dusmīgi, mūsu ķermenis ir fiziski uzbudināts ar paaugstinātu sirdsdarbības ātrumu, asinsspiedienu un pietvīkumu; šīs izmaiņas rodas arī seksuālās uzbudinājuma laikā un dažkārt var to izraisīt).

Dusmīgs sekss un piekrišana

Piekrišana ir būtiska visos dzīves aspektos. Kad mēs kaut kam piekrītam, tas nozīmē, ka mēs apstiprinām un piekrītam attiecīgajam apstāklim. Tā kā dusmīgs sekss var būt skarbs, mežonīgs un traks, svarīgāk nekā jebkad agrāk ir pārliecināties, ka mūsu partnerim vienmēr ir ērti un viss ir kārtībā.

Runājot par dusmīgu seksu, visām iesaistītajām pusēm ir obligāti jāpiekrīt seksuālām darbībām.

Šagūna Maurija, konsultējošā psiholoģe, psihoterapeite un www.ursafespace.com dibinātāja, saka: "Piekrišana ir ne tikai veselīga un droša, bet arī aizraujoša. Jums ir lielāka iespēja gūt panākumus seksuālās tuvības jomā, ja jums ir partnera piekrišana. , pirmā lieta, kas jums jādara, kad runa ir par seksuālo tuvību, ir lūgt savam partnerim [piekrišanu].

Vai jūs varat nodarboties ar dusmīgu seksu ar kādu?

Foto: Pexels.com

Vai dusmīgs sekss var būt ar kādu? Jā. Tāpat kā mēs varam nejauši nodarboties ar seksu ar svešinieku, kad neesam dusmīgi, mēs to varam darīt arī tad, kad esam sarūgtināti. Bet vai tas ir droši? Nav obligāti.

Dusmīgs sekss var būt riskantāks, jo likmes ir augstākas. Ikdienas seksa laikā mēs fiziski un garīgi ielūdzam svešinieku savā pasaulē. Tāpēc komforts kļūst par milzīgu problēmu.

Kā padarīt dusmīgu seksu ērtu

Pēc Maurijas domām, dusmīgs sekss varētu būt veselīgs instruments, lai attiecības iziet cauri grūtībām. Tomēr tā intensīvā rakstura dēļ pāri var vilcināties un kļūt nemierīgāki, kas pārspēj dusmīga seksa mērķi.

Lai padarītu dusmīgu seksu ērtāku, pāriem vajadzētu:

Sazinieties: ir svarīgi iniciēt domu par dusmīgu seksu pat pirms stingras problēmas. Tas darbojas kā piekrišana un parāda mūsu partnera vēlmes. Ja viņi saka nē, tad ievērojiet lēmumu. Ja viņi vēlas eksperimentēt, varat turpināt, kad pienāks laiks.

Nosakiet robežas: dusmīga seksa laikā ir ierasts, ka dzimumakts ir rupjāks nekā parasti. Tādas lietas kā verdzība, fiziskas sāpes, kundzība utt. ir vairāk izplatītas dusmīgā seksā. Dažkārt kādam var kļūt par pārmērīgu tik intensīvs sekss, līdz tas kļūst neērti un aizvainojoši. Tāpēc robežu noteikšana guļamistabā un to praktizēšana ir ļoti svarīga.

Intuitīva domāšana: attīstiet intuīciju, kad nodarboties ar dusmīgu seksu. Dažreiz lietas var būt pārāk nopietnas. Tāpēc ir svarīgi izlasīt noskaņojumu un pēc tam vērsties pie sava partnera ar jebkādiem seksuālajiem priekšlikumiem.

Aprūpe pēc seksa: sekss bija tikai vārti uz tuvību laikā, kad attiecības bija neērtas. Tomēr tas ir tikai sākuma punkts. Kritiskākais posms ir tas, kas notiek pēc intensīva seksa. Tas ir, nopietna diskusija par problēmām, kas izraisīja dusmīgu seksu. Pēc tam izveidojiet maigu tuvību ar savu partneri un izrunājiet lietas gādīgi un sirsnīgi.

Veselīgākas attiecības (ārpus seksa): tās ietver centienus uzlabot attiecības un sevi. Piemēram, veselīga saziņa, spēcīga intīma dzīve, ērta profesionālā dzīve utt. var palīdzēt jums dzīvot bagātāka dzīve ar savu partneri. Tas savukārt ļaus jums izveidot veselīgākas seksuālās attiecības ar partneri.

Kā uzzināt, vai jums ir veselīgas attiecības

Foto: pixabay.com

Kā dusmīgs sekss ietekmē garīgo veselību? Kā minēts iepriekš, dusmīgs sekss ir neverbāls saziņas veids. To var izmantot, lai izvairītos no saziņas, taču dusmīgs sekss komunikācijas vietā parasti nav labākais risinājums. Iesaistīšanās dusmīgā seksā, lai izvairītos no saziņas, neatrisina šo problēmu.

Dusmīgs sekss sāk ietekmēt garīgo veselību, ja nav piekrišanas un/vai notiek vardarbība. Maurija arī uzskata, ka, ja dusmas bieži noved pie seksa, tas rada neveselīgu modeli attiecībās, jo jūsu prāts sāks pielīdzināt dusmas uzbudinājumam un vēlmei.

Savukārt partneri var vēlēties pēc negatīvām emocijām, lai atvieglotu seksuālo iesaistīšanos. To sauc par reakciju, kur cilvēki kļūst pakļauti modeļiem.

Dusmīga seksa panākumu mērīšana

Labākais veids, kā izmērīt dusmīga seksa panākumus, ir jautāt. Pajautājiet savam partnerim, vai viņam patika un jutās ērti seksa laikā. Novērtējiet sevi un padomājiet par to, kā pieredze lika jums justies. Vai pēc tam jūtaties labāk vai sliktāk? Vai tas apmierināja? Vai jūtaties neveikli?

Vissvarīgākais, kas jāatceras, ir neizmantot dusmīgu seksu kā līdzekli, lai izvairītos no tā, kas notiek patiesībā. Sekss neatrisinās problēmas un nepadarīs tās labākas. Komunikācija vienmēr būs labākais risinājums.

Lasi arī: Izcila stratēģija, kā pārdzīvot rudens sākumu

Dzīvesstils

Pārtikas un ēdiena gatavošanas pasaulē olas pieder pie savas kategorijas. Profesionālajā virtuvē olām ir tūkstoš lietojumu. Neviens nevēlas vecas olas, taču virtuvē ir gadījumi, kad olām, kam ir vismaz nedēļa, var būt labākas īpašības un tās var būt labāka izvēle nekā svaigākas alternatīvas.

Svarīgākais