Padomi, kā atgūt ādas mirdzumu

© Foto: publicitātes

Vai vasara bija karsta, saulaina un izaicinājumiem pilna jūsu ādai? Ir īstais laiks atjaunot un palutināt savu ādu ar kopjošajām sejas maskām no BENU Aptiekas klāsta! Mūsu ekspertu padomi palīdzēs atjaunot ādas mirdzumu, mitruma līmeni un justies labi pēc aizvadītajiem vasaras mēnešiem.

Kāpēc izvēlēties kopjošās sejas maskas?

Kopjošās sejas maskas ir lielisks papildinājums ādas kopšanas rutīnai. Tās satur koncentrētas aktīvās vielas, kas sniedz ādai nepieciešamo kopšanu un palīdz atjaunot tās dabīgo līdzsvaru. Atkarībā no jūsu ādas vajadzībām, maskas var mazināt ādas sausumu un nomierināt jutīgu ādu, samazināt novecošanas pazīmes un grumbiņas, padarīt ādas toni vienmērīgāku un mirdzošāku, attīrīt ādu, samazināt poras, akni un izsitumus.

Kā izvēlēties piemērotāko masku?

BENU Aptiekas piesaistītā eksperte, dermatoloģe Elīza Sālījuma sniedz vērtīgus padomus, kā izvēlēties piemērotāko masku noteiktam ādas tipam un vajadzībām.

Taukainai ādai un ādai ar tendenci uz izsitumiem izvēlieties maskas ar salicilskābi, tējas koka eļļu, ogli vai māliem.

Dehidrētai ādai piemērotākās sejas maskas sastāvdaļas būs hialuronskābe, glicerīns un alveja, lai atjaunotu mitruma līmeni.

Sausai ādai noderēs sejas maskas ar avokado eļļu, žožoba eļļu, šī sviestu un keramīdiem, jo tie nodrošinās intensīvu mitrināšanu.

Jutīgu ādu palīdzēs nomierināt sejas maskas ar kumelītēm, gurķu ekstraktu, alveju un auzu ekstraktu.

Ādai ar novecošanas pazīmēm ieteicamas maskas ar retinolu, peptīdiem, kolagēnu, hialuronskābi un C vitamīnu, jo šīs sastāvdaļas palīdzēs samazināt grumbiņas un uzlabot ādas elastību.

Blāvai un nespodrai sejas ādai: C vitamīns, niacinamīds, glikolskābe, pienskābe un enzīmi piešķir ādai dzīvīgumu un mirdzumu.

Pareiza masku lietošana - atslēga vēlamajam rezultātam

Lai nodrošinātu maksimālu kopjošo sejas masku efektu, sekojiet šiem dermatoloģes Elīzas Sālījumas un BENU Aptiekas farmaceites Liene Graudiņas padomiem:

  • Lietojiet maskas 1-2 reizes nedēļā, atbilstoši ādas tipam un maskas veidam.
  • Pirms lietošanas pārbaudiet ādas reakciju uz neliela ādas laukuma, lai izvairītos no nepatīkama kairinājuma. Ievērojiet maskas lietošanas instrukcijas un nepalieliniet maskas turēšanas laiku, lai nekairinātu un nesausinātu ādu.
  • Uzklājiet masku uz attīrītas ādas un pēc lietošanas rūpīgi noskalojiet to. Neaizmirstiet par mitrinošu līdzekli un saules aizsargkrēmu pēc maskas lietošanas, īpaši, ja maska satur skābes vai retinolu.
  • Ja jūsu āda ir kombinēta, piemēram, taukaina t-zonā un jutīga vai normāla citur, BENU Aptiekas ekspertes iesaka izmantot katrai zonai atbilstošu masku. Turklāt nevajadzētu vienā reizē kombinēt divas maskas ar eksfoliējošu iedarbību, eksfoliējošu masku ar attīrošu masku (mālu, ogli saturošu), nolobošu masku (“peel-off”) ar attīrošu vai eksfoliējošu masku. Šīs kombinācijas būs pārāk sausinošas un kairinošas ādai.
  • Tāpat kombinēt savā starpā nevajadzētu maskas, kas satur aktīvās vielas. Piemērām, skābes saturošas maskas nevajadzētu kombinēt ar retinolu saturošām - ir jāizvēlas viena aktīvā viela.

Foto: publicitātes

Parūpējieties par savu ādu ar kopjošajām sejas maskām no BENU e-Aptiekas:

AVENE Cleanance maska-skrubis ir papildu absorbējoša, kopjoša un pīlinga procedūra, kas īpaši piemērota taukainai ādai ar nepilnībām.

URIAGE EAU THERMALE nakts maska ar ilglaicīgu iedarbību lieliski noderēs sausas un izsausējušas ādas mitrināšanai.

MIZON JOYFUL TIME HYALURONIC ACID sejas maska ir auduma maska ar hialuronskābi. Tā dziļi mitrina ādu un kavē ādas izžūšanu.

FILORGA Hydra Filler mitrinoša maska nodrošina dubultu mitrināšanu - iepriekš piesūcināta formula ar hialuronskābes un dabīgā mitrinošā faktora (NMF) kombināciju piesātina ādu ar ūdeni un panāk intensīvu apjoma palielināšanos.

DR. HAUSCHKA attīroša mālu maska dziļi attīra, uzmundrina, samazina poras. Tā ir piemērota jebkuram ādas stāvoklim.

ANTIPODES Flora sejas maska ar probiotikām un hialuronskābi līdzsvaro ādas mikrobiomu, samazina apsārtumu un niezi, kā arī rada vienmērīgu ādas toni.

LABRAINS CLEANSEA SKIN PERFECTING ādu uzlabojoša sejas pīlinga maska samazina redzamos plankumus, palīdz noņemt ādas virsmas atmirušās šūnas, taukus, toksīnus, baktērijas.

HOLIKA HOLIKA Prime Youth Black Snail Repair hidrogēla sejas maska nodrošina mitruma un barības vielu pieplūdumu, uzlabo ādas izskatu, dziļi mitrina, izlīdzina grumbas, padara ādu elastīgāku, kā arī palīdz to atjaunot.

EMBRYOLISSE Intense Moisturizing sejas maska intensīvi mitrina un palīdz atjaunot pat ādu, kas ir zaudējusi dabīgo hidratāciju. Satur baltās ūdensrozes ekstraktu un hialuronskābi.

Rūpējieties par savu ādu saudzīgi un atbildīgi, izvēloties piemērotus un kvalitatīvus līdzekļus!

Lai vesela un mirdzoša āda!