Brīdinājuma pazīmes par neuzticību attiecībās

© Foto: Pexels.com

Attiecību sākumā neviens no pāra nevēlas, lai nonāktu neuzticības mezglos, taču diemžēl ir attiecības, kur laika gaitā sānsoļi ir kļuvuši par ikdienas rutīnu.

“Robežas starp draudzību un romantiku dažkārt var izplūst, radot slidenu nogāzi, kas var novest pie sagrautām attiecībām, sirdssāpēm un nožēlas,” raksta extension.usu.edu.

Aplūkosim “sarkanos karogus”, lai pasargātu sevi no neuzticības.

Emocionālā intensitāte

Foto: Pexels.com

Intīmu detaļu dalīšanās ar kādu, kas nav jūsu partneris, sazināšanās sociālajos medijos, iemeslu meklēšana īsziņu sūtīšanai, emocionāla atbalsta meklēšana un viņu viedokļu noteikšana par prioritāti, nevis partnera viedokli, var norādīt uz neveselīgu pieķeršanos un neuzticību.

Slepenība

Foto: pixabay.com

Laika pavadīšana ar kādu paziņu, kas kļuvusi biežāka par sava partnera redzēšanu, kā arī kolēģa slēpšana no partnera, ir brīdinājuma zīme.

Ja jums ir jāslēpj īsziņas, zvani, komentāri sociālajos tīklos vai tikšanās, tas liecina, ka attiecības varētu šķērsot neuzticība.

Fiziskā pieķeršanās

Foto: Pexels.com

Lai gan dažās situācijās var būt pieņemami draudzīgi apskāvieni, ilgstošs fizisks kontakts, koķeti pieskārieni vai pastiprināta fiziska tuvība var norādīt, ka attiecības kļūst vairāk nekā draudzīgas.

Kopā pavadītais laiks

Atrodot veidus, kā pavadīt pārmērīgi daudz laika ar kādu citu, nevis savu partneri, var rasties emocionāla un fiziska attālināšanās, kas var sasprindzināt jūsu attiecības.

Salīdzinājumi

Foto: pixabay.com

Bieža partnera salīdzināšana ar draugu, īpaši labvēlīgā gaismā, var liecināt, ka rodas neuzticīgas jūtas. Šie salīdzinājumi var būt pārliecinoši un pat uzmundrinoši, bet galu galā maldinoši.

Jūsu emocijas var jūs padarīt aklu, izraisot nesaprātīgus salīdzinājumus, kas var mazināt jūsu apmierinātību ar partneri un šā brīža attiecībām.

Potenciālās vietas, kur satiekas sānsoļa cienītāji

Birojs un darba vide

Daudzas lietas sākas ar draudzību darbā, kas maldīgi var šķist pēc kolēģu attiecībām.

Kopīgi mērķi, radošā enerģija un aizraušanās ar projektiem var palielināt uzņēmību pret kolēģu apbrīnu un pat interesi, kas rezultējas ar simpātijām.

Trenažieru zāle

Trenažieru zāles ir bieža vieta, kur draudzība sākas fiziskās un emocionālās tuvības dēļ, kas var veidoties starp cilvēkiem, tostarp personīgajiem treneriem.

Pievienojiet fiziski pievilcīgus un piemērotus augumus un nelielu apģērbu kopā ar testosterona pieaugumu, kas palielina dzimumtieksmi. Tā var būt potenciāla katastrofas recepte jeb līdzšinējo attiecību beigas.

Sociālie mediji

Foto: Pexels.com

Sociālo mediju platformas nodrošina vienkāršu veidu, kā atjaunot saikni ar vecajām simpātijām.

Nostalģija pēc “vecajiem labajiem laikiem” kopā ar vientulību un zinātkāri var likt cilvēkiem fantazēt par to, kāda varētu būt viņu dzīve, ja būtu izvēlējušies citu partneri,

Tieši šīs domas var novest pie sarakstes, kas var ātri pāraugt dziļākā emocionālā saiknē un jaunās simpātijās.

Draugi un sociālās aprindas

Foto: Pexels.com

Neskaitāmas lietas sākas esošajās sociālajās aprindās, tostarp tuvi draugi, ar kuriem pāris pavada laiku vai atvaļinājumu. Tuvums, pazīstamība un aktivitātes kopā var palielināt tuvību, kā arī jaunu attiecību veidošanos.

Brīvprātīgais darbs

Brīvprātīgais darbs kopīgam mērķim var radīt draudzības un kopīga mērķa sajūtu. Šī kopīgā enerģija un apņemšanās kādam mērķim var padarīt cilvēkus neaizsargātākus pret pievilcību un emocionālu saikņu veidošanos.

Dzīvesstils

Aizvadītajās dienās iepazināmies ar daudzsērijas filmas “Asistente” komandu – režisorēm un aktieriem, kuri spēlē nozīmīgas lomas. Aprunājāmies par kino Latvijā, komandas darbu un izaicinājumiem.

Svarīgākais