Salvijas brīnumainās pārvētības. Ingunas mode aktīvam pavasarim

Inguna pēc Salvijas pārvērtībām © Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Skaistas un starojošas brīnumpārvērtības veic Salvijas Pārvērtības Liepājā. Ar make-up un aksesuāru palīdzību atklāt sievietē skaisto, netveramo, trauslo un īpašo.

Nelieli otas pieskārieni spēj darīt brīnumus. Un skaistas esam mēs visas, tikai jāprot to pareizi izcelt un parādīt, sevi raksturo Salvijas Pārvērtības.

Burvīgā modele Inguna Jūrmale (46 gadi) strādā valsts iestādē (VSAA). Brīvajā laikā Ingunai patīk pavadīt laiku ar ğimeni un nodarboties ar rokdarbiem.

Visi apģērbi ir piemeklēti veikalā “BRANCHESS” Liepāja. Apavi un somas no veikaliem GABI apavu veikali un NS KING Latvija. Auskari no Izzi Gizzi Clay, Vinko. Matu sakārtojums - Marina Galdika, Glamour skaistumkopšana. Make-up veidoja un apģērbu uz fotosesiju (3-4 varianti) piemeklēja Salvija Oknere (Salvijas Pārvērtības). Fotosesijā bildes nodrošināja Baiba Kalniņa (Kiti Deme Photo & Studio).

Ar Salvijas Pārvērtību laipnu atļauju iepazīstinām Dzīvesstila lasītājus ar brīnišķīgajām pārvērtībām.

Ligitas pavasara pārvērtības var aplūkot šeit.

Inguna pirms pārvērtībām. / Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Inguna pēc pārvērtībām. / Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Baiba Kalniņa, Kiti Deme Photo & Studio

Vairāk fotogrāfijas skatīt šei:

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.