© Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka skaisti un kopti nagi ir viens no tiem ikdienas priekšnosacījumiem, kas ļauj justies pārliecinātai, un, ja manikīrs vēl arī atbilst modernākajām tendencēm, tad prieks ir dubults.

Kā modes apģērbu dizainā, tā arī manikīrā ir tendences, kas parādās no jauna, taču tās bieži vien mierīgi sadzīvo ar pārlaicīgo klasiku.

Jauns manikīrs var būt sīkums, kas uzlabo omu, nepieciešamība vai darba dresscode, bet jebkurā gadījumā tas ir labs veids, kā sevi iepriecināt un izmēģināt jaunāko, kas parādījies industrijā.

Ja ir iestājies manāms sagurums no klasiskās sarkanās nagu lakas un nebeidzamajiem neitrālajiem “nude” risinājumiem, ir laiks izmēģināt kādu no jaunākajām manikīra tendencēm, kas tika pamanītas 2024. gada pavasara-vasaras modes skatēs, sociālajos tīklos un uz sarkanā paklāja. Mežģīnes, glazūra, bantes, hroms vai viss kopā un uzreiz - iesakām neko sev neliegt!

Baby style jeb “kaili nagi”

Publicitātes foto

Šī manikīra tendence ar savu diezgan provokatīvo nosaukumu ir guvusi popularitāti, pateicoties pieaugošajai dabiskuma modei un atteikumam no košiem pārklājuma toņiem manikīrā. Koncepcija šeit pilnā apmērā svin mīlestību pret visu dabisko un atturīgāku izskatu, turklāt ir vērts atzīmēt, ka “kailo” nagu tendence ļaus ietaupīt, vienlaikus izskatoties izsmalcināti un eleganti.

Glazēti virtuļi

Publicitātes foto

Neitrāls un diezgan diskrēts manikīrs ar glazētu nagu efektu ir tendence, kas uzņem apgriezienus, pateicoties vienkāršai elegancei, šis manikīrs ir piemērots gan biroja ikdienai, gan ballītēm. Dizains nav uzbāzīgs un piešķir nagiem veselīgu izskatu un spīdumu, tajā pašā laikā nezaudējot oriģinalitāti.

Nude

Publicitātes foto

Dabiskā skaistuma tendence ir padarījusi nude manikīru par vienu no mūsdienu nagu dizaina bāzes izpildījumiem. Tas ir izveidots izmantojot gēla lakas neitrālos toņus - bēšu, gaiši rozā, krēmīgo miesas toni. Lielākam efektam pamēģiniet atrast nagu lakas toni, kas maksimāli atbilst jūsu dabīgo nagu krāsai.

Pērles

Publicitātes foto

Pērļu nagi pamatoti kļuva par 2023. gada galveno tendenci, un tam ir saprātīgs izskaidrojums - šis manikīrs ir universāls, piemērots jebkura garuma un formas nagiem, kā arī kombinējams ar visiem toņiem. Neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā šo manikīru redzējām jau daudz, tas ir diezgan stabili ieņēmis vietu manikīra studiju klientu sirdīs un domājams vēl ilgi būs aktuāls.

Vaboles spārni

Publicitātes foto

Metāliskie un hromētie toņi tiek uzskatīti par gandrīz vai galveno modes tendenci manikīra pasaulē. Un tas nemaz nav pārsteidzoši, jo šāds manikīrs izskatās stilīgi, taču tajā pašā laikā ir lakonisks un ļoti iespaidīgs. Metālisku krāsu nagi labi papildinās iedegušo ādu un atkarībā no izvēlētā toņa labi saskanēs arī ar gaišāku ādu.

Metāliskie toņi nav tikai sudrabs un zelts - smeļoties iedvesmu dabā, te ir gan zaļie, violetie un rozā, bieži vien apvienoti, radot hameleona vai kaķacs efektu.

Viegli caurspīdīgas lakas

Publicitātes foto

Caurspīdīgums ir viena no vadošajām aktualitātēm šā gada modē un tas atspoguļojas ne tikai apģērbā, bet arī manikīrā - nagu toņiem lieto tintus vai gandrīz caurspīdīgas krāsas lakas, ko uzklāj vienā kārtā un tām nav nepieciešama pamata vai virskārta.

Šāda veida tinti pēc konsistences atgādina standarta nagu lakas, taču ir unikālas, pateicoties īpašajiem pigmentiem. Pantyhouse nails jeb nagi, kas atgādina kaprona zeķbikses šogad ir rozā, piena baltos, sudrabotos, melni rudos toņos.

Royal blue

Publicitātes foto

Ja visas krāsas jau ir viegli apnikušas, tad izvēle ir viena - kobalts. Šī krāsa ne tikai modes dizainā ir šīs sezonas favorītkrāsa - tas labi izskatīsies uz īsiem nagiem, tādējādi manikīrs nebūs pārāk provokatīvs, bet tomēr pamanāms. Ja vēlaties izcelties, noteikti pamēģiniet šo krāsu “franču” manikīrā.

Mikrofrench

Publicitātes foto

Ja nagu dizainā izvēlieties klasiskākus risinājumus, tad šī tendence lieliski iederēsies jūsu ikdienā - “franču” manikīrs vienmēr ir droša izvēle un mikrofrench īpaši labi izskatīsies uz īsiem nagiem, savukārt garāku un formīgāku nagu īpašnieces var eksperimentēt ar dubulto franču manikīru, ko var papildināt arī ar zīmējumu. Mikrofrench no parastā franču manikīra atšķiras ar īpašo plāno līniju.

Mežģīnes, bantes un rozes

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Ja agrāk mežģīņu raksta manikīru pārsvarā izvēlējās līgavas, tad tagad šī tendence mainās un šāds izpildījums aizvien vairāk parādās arī ikdienā. Pateicoties baletcore un coquetcore manikīra tendencēs ir iesoļojušas arī dažāda veida bantes - gan zīmējumu un aplikāciju veidā, gan arī kā 3D elementi. Šis varbūt nebūs ērtākais un praktiskākais risinājums birojam, bet uzmanību noteikti piesaistīs.

Tradicionāli sievišķīgais un pavasarīgais dizains - ziedi, ko var apvienot arī ar citiem manikīra veidiem.

Visas sarkanā nokrāsas

Publicitātes foto

No koši sārta līdz tumši bordo, sarkanais manikīrs ir mūžīga klasika, kas arī šodien nezaudē savu aktualitāti. Šis kaislīgais tonis papildinās jebkuru izskatu un kļūs par pamanāmu akcentu. Pateicoties bagātīgajai toņu daudzveidībai, katrs ar savu spilgtuma un piesātinājuma pakāpi, sarkanais manikīrs piestāvēs gandrīz katram, atliek vien atrast “savu” sarkano nokrāsu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv