Karmas izaicinājums – Rahu un Ketu maina pozīcijas

© Publicitātes foto

Lielāko iepriekšējo vai citu dzīvju karmu mums atnes šo ēnu planētu notikumi. Tie ir mistiski un grūti saistāmi ar loģiku. Šonedēļ Rahu un Ketu maina savu atrašanās vietu katra mūsu astroloģiskajā kartē. Uz nākamo pusotru gadu. Ticam mēs tam vai nē. Saprotam mēs to vai nē! Ko tas atnes, ko atņem, ko maina un kā gūt vislielāko labumu?

Ketu ir Rahu dod iedzimtas psihiskas spējas un noteiktiem cilvēkiem dod dziedināšanas mākslas spējas.

No vēdiskās astroloģijas perspektīvas cilvēkiem ir fiziska līdzība ar katru no planētām. Katras zvaigznes klātbūtne ir fiziska un acīmredzama. Taču ir divas ēnu planētas, kas patiesībā fiziski nav saskatāmas, taču sevī satur lielu mūsu karmas daļu. Tās ir Rahu un Ketu.

Rahu un Ketu astroloģijā parasti saista ar mistisko karmu. Saskaņā ar hindu mitoloģiju, tās ir divas ēnu planētas, kas savu ceļojumu apkārt visam zodiakam, cauri katrai no divpadsmit zīmēm, veic 18 gadu laikā un vienmēr atrodas viena pret otru 180 grādu leņķī. Rahu un Ketu sauc arī par ziemeļu un dienvidu Mēness mezgliem. Saskaņā ar mitoloģiju, aptumsums notiek, kad saule un mēness atrodas vienā no šiem mezgliem.

Foto: Depositphotos

Rahu un Ketu: vispārīgās īpašības

Rahu ir saistīts ar zemo vibrāciju un visu, kas cilvēku tajā aizrauj. Tas ir saistīts ar materiālistisku baudu un pasaulīgām vēlmēm. Tas liek dvēselei nodoties materializācijai. To bieži sauc par slavas, alkatības, apsēstības, manipulācijas, slimības, inerces draivu. Rahu piemīt vēja stihijas daba. Tomēr, no otras puses, Rahu pamatoti tiek uzskatīts par ļoti spēcīgu, un tam ir spēja pārvērst draugus par ienaidniekiem un otrādi. Rahu ir nosacīti kaitīga planēta. Tomēr labvēlīgs Rahu nāks par labu cilvēkiem ar neviennozīmīgi labiem nodomiem, arī sabiedrībā redzamos amatos un noziedzniekiem. Tas dod viņiem spēku un pilnvaras pacelties augstāk, savās darbībās izmantojot negodīgus līdzekļus.

Rahu pārvalda zagļus, cietumu, čūsku, indi un vajāto vietu. Tas ir tik hipnotisks, ka cilvēki mēdz viegli iekrist nedarbos, ja viņus ietekmē Rahu. Tomēr tas var arī apdāvināt iedzimto ar pēkšņu bagātību. Ja Rahu uzskata par pasaulīgo vēlmju planētu, tad Ketu var saistīt ar garīgumu. Tas atspoguļo garīgo evolūcijas procesu un materializācijas gara pilnveidošanos. Ketu ir pasaulīgi ļauns, bet garīgi labvēlīgs.

Foto: Depositphotos

Ketu ir garīguma, gudrības, fantāzijas, neuzvaramības un psihisko spēju avots. Ketu parasti nobriest 48 gadu vecumā, kad dvēseles sāks vērties uz pestīšanu. Ketu māca nevērtēt, nepieķerties tai jomai, kur tas atrodas dzimšanas kartē, jo tur dvēselei jau ir pieredze. Ketu simbolizē visu lietu beigu un mūžības sākotni. Ketu nav ļauns - tas ir taisnīgs. Ketu parāda, ko mēs iepriekšējās dzīvēs esam iemācījušies un kādai pieredzei izgājuši cauri. Parāda apziņas virzienu, lai var sasniegt augstāko uzdevumu, savienojoties ar absolūto un dievišķo.

Rahu un Ketu ir ļoti svarīgi astroloģiskie faktori hindu astroloģijā, un tie tiek uzskatīti par īpaši spēcīgiem enerģijas punktiem, kas ietekmē dzīves ceļu un likteni.

Kādu ietekmi Rahu un Ketu atrašanās vietu maiņa ienesīs katram zvaigznājam uz sekojošajiem astoņpadsmit mēnešiem? Kas būs lielākie izaicinājumi, un kādas būs individuālās priekšrocības tiem, kam šis jaunais izlikums būs labvēlīgs?

Auns:

Foto: Depositphotos

Ar Rahu intriģējošo pārcelšanos uz jūsu 12. māju un Ketu apmetoties jūsu 6. mājā, jūs gatavojaties uzsākt kosmisku uzlabojumu ceļojumu. Vēlme bagātināt savu dzīvi un paplašināt savas spējas iegūt zināšanas kā paisuma vilnis uzliesmos tevī. Tomēr šī aizraujošā uzplūda laikā jūs varat saskarties ar neskaidrības brīžiem par sevi, it īpaši, ja jūs saskaraties ar lēmumiem, kas prasa skaidru un izlēmīgu izvēli.

Šis posms solās būt brauciens ar amerikāņu kalniņiem, kas prasa nelokāmu centību un smagu darbu, lai pārvarētu šķēršļus vai neveiksmes. Kas ir pozitīvs? Interesanti, ka, risinot šos izaicinājumus, jūs atklāsit sudraba apdari - pozitīvus rezultātus, kas spilgti spīd jūsu uzņēmējdarbībā un profesionālajos centienos.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: piesardzības vārds - sekojiet līdzi savai labklājībai, jo šajā periodā var rasties negaidītas traumas. Tāpēc izaiciniet šo kosmisko maiņu ar entuziasma, konsekvences un modrības sajaukumu!

Vērsis:

Foto: Depositphotos

Kad Rahu ieņem savu vietu jūsu 11. mājā un Ketu apmetas 5. mājā no jūsu zīmes, jūsu dzīve ir aizraujoša sajaukuma iespaidā. Gaidiet, ka jūsu ienākumi daudzsološi pieaugs, un izbaudiet veiksmes garšu jūsu biznesa pasākumos. Tomēr Rahu ietekme var jūs virzīt uz lieliem, ambicioziem sapņiem, kas varētu novirzīt jūs no kursa, jo tas ne vienmēr var nodrošināt pareizos līdzekļus to sasniegšanai.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: nelieciet pārāk lielas cerības. Turiet savas kājas stingri, cenšoties sasniegt praktiskus, sasniedzamus mērķus. Labās ziņas attiecas uz jūsu ģimenes dzīvi, kurā gaidāmi uzlabojumi, un pagātnes ieguldījumi var nest augļus labas peļņas veidā. Kopumā šis periods vēsta pozitīvismu un solījumu cilvēkiem, kas dzimuši Vērša zīmē.

Dvīņi:

Foto: Depositphotos

Kad Rahu iekārtojas jūsu 10. mājā, bet Ketu - ceturtajā mājā, sagatavojieties pašpārliecinātības palielināšanai. Labvēlīgs laiks, lai sazinātos ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Jūsu sociālās aprindas paplašināsies, un finansiāli gaidāmas gaišākas dienas. Jebkāda bloķētā nauda šobrīd var tikt atbrīvota. Darba izaicinājumi? Tie jūs neatturēs. Jauni uzņēmumi? Tie nav tikai sapņi. Tiem ir potenciāls kļūt par jūsu realitāti šī tranzīta laikā. Bet, un šeit ir pavērsiens, ir diezgan daudz emocionālu šķēršļu un potenciālu ģimenes strīdu vai konfliktu. Arī biznesā jūs varat saskarties ar neveiksmēm.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: šis ir laiks, kas sniedz gan iespējas, gan emocionālus izaicinājumus, tāpēc ir svarīgi saglabāt piesardzību un koncentrēties. Tāpēc uzskatiet to par savu līdzsvarošanas aktu - saglabājot šo līdzsvaru kosmisko pārmaiņu laikā.

Vēzis:

Foto: Depositphotos

Šajā periodā, kad Rahu ieņem centrālo vietu jūsu 9. mājā un Ketu apmetās jūsu 3. mājā, ir nepieciešams atjaunot savu attieksmi. Esi gatavs iespējamām pārmaiņām savā pašapziņā un domāšanas veidā. Šajā periodā jūs varat saskarties arī ar dažām problēmām savā darbavietā. Iespējas gūt panākumus ir gan biznesā, gan darbā. Ja jums ir kādi nepabeigti uzdevumi, tie var tikt pabeigti tagad. Šis laiks var palīdzēt jums atklāt savu iekšējo spēku un novērst visus nepareizos priekšstatus vai šaubas par sevi, savām spējām un attiecībām. Tomēr ir svarīgi izmantot šo laiku un tiekties uz reālāku izpratni par sevi un savu dzīves virzienu.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: sagatavojieties apvienot savus garīgos meklējumus ar nopietnu finansiālu izaugsmi. Risinot izaicinājumus darbavietā ar īstu čempionu smalkumu, uzmanīgi vērojiet savu personīgo un finanšu jomu. Šīs kosmiskās šūpoles līdzsvarošana ir vieta, kur notiek burvība.

Lauva:

Foto: Depositphotos

Šajā periodā, kad Rahu atrodas jūsu 8. mājā un Ketu 2. mājā, jūs esat motivēts un iedvesmots uzlabot savu dzīvi un iegūt vairāk zināšanu. Var rasties problēmas darbā, taču tas neliedz jums izpētīt jaunus pasākumus. Laika gaitā jūs attīstīsit lielāku interesi par būtiskām lietām. Veiksme būs jūsu pusē, un jūs gaida panākumi biznesā un finansiāli ieguvumi. Šajā periodā varat arī sākt jaunu uzņēmumu.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: šis ir laiks, kad jūs varat iegūt kontroli pār neveiksmēm, nepārtraukti smagi strādājot un apņēmību. Šajā periodā ir svarīgi apzināties iespējas un attiecīgi reaģēt, lai nepalaistu garām svarīgās. Zvaigznes arī norāda, ka piesardzība pret pārmērīgu pašpārliecinātību ir ļoti svarīga šajā transformācijas periodā.

Jaunava:

Foto: Depositphotos

Šī tranzīta laikā, kad Rahu iekārto veikalu jūsu 7. mājā un Ketu atgriežas jūsu 1. mājā, sagatavojieties kosmiskai cīņai, kas noderēs abiem - drosmei un uzmanības novēršanai. Šis tranzīts var radīt dažas problēmas. Tomēr šajā tranzīta periodā jūs varat izskatīties arī drosmīgāks. Turklāt veselība un emocionālā labklājība var ietekmēt jūsu bažas. Jūsu garīgais stāvoklis var tikt ietekmēts, radot bažas. Tomēr jūsu tiekšanās pēc sevis izzināšanas un garīgās izaugsmes spīd spilgti. Šajā laikā jums jākoncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu, un jums būs spēks veidot savu likteni atbilstoši savai gribai. Tomēr šajā periodā ir ļoti svarīgi apzināties un izprast savas robežas. Šajā laikā var notikt būtiskas izmaiņas gan jūsu personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: tas ir periods, kas kliedz: «Izvirziet šos mērķus reālus, sajūtiet šīs emocijas un satveriet spēku zīmēt savu likteni.» Vienkārši atcerieties, ka tas viss ir saistīts ar savu ierobežojumu atzīšanu gan personīgajā, gan profesionālajā ceļojumā.

Svari:

Foto: Depositphotos

Jūsu zīmei Rahu sēž jūsu 6. mājā, savukārt Ketu atradīs mierinājumu 12. mājā. Kosmiskajiem paisumiem mainoties ar Rahu un Ketu priekšgalā, jūsu dārgumu lāde ir rūpīgi jāsargā. Finanšu viltības slēpjas ēnā, un jūsu biznesa pasākumi var saskarties ar dažiem šķēršļiem. Šādos apstākļos ir jābūt piesardzīgiem, lai izvairītos no zaudējumiem. Mīlestības zemē neliela spriedze var paspilgtināt jūsu laulības dzīvi, padarot attiecības par jūsu galveno prioritāti. Tālākais ceļš var būt bruģēts ar īsām brīvdienām, taču tās nedos labumu, ja vien nebūsit pilnībā ieguldījis. Bieža ceļošana var izraisīt stresu, tāpēc jūsu labsajūta ir pelnījusi sēdekli pirmajā rindā. Turklāt daži cilvēki Rahu ietekmē var kļūt augstprātīgi.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: neļaujiet Rahu harismai vadīt jūs pa pārmērīgas pašpārliecinātības ceļu; tā ir slidena nogāze!

Skorpions:

Foto: Depositphotos

Mistiskajā dejā Rahu 5. namā un Ketu 11. namā Skorpioniem zvaigznes stāsta vilinošu stāstu. Attiecības, kas kādreiz bija sapinušās pārpratumu tīklā, virzīsies uz izlīgumu. Jūs varētu atrisināt vecos strīdus, un jaunas draudzības, kas bruģēs viņiem ceļu, var izrādīties izdevīgas. Turklāt, salīdzinot ar pagātni, jūs būsiet prasmīgāks, lai risinātu sarežģītas situācijas. Tomēr savā profesionālajā jomā jūs esat nelaimju maestro. Esiet piesardzīgs, jo kolēģi var mēģināt nodarīt jums zaudējumus. Pozitīvi ir tas, ka tranzīts var radīt arī jaunas karjeras iespējas. Tomēr, lai izvairītos no finansiālām grūtībām, ir nepieciešams plānot budžetu un rīkoties piesardzīgi. Jūsu pašapziņa šajā laikā sasniegs visu laiku augstāko līmeni, tāpēc nesteidzieties ar savu mērķu sasniegšanu. Ir svarīgi apzināties savas spējas un saglabāt ticību sev.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: jūs parādīsit garu, lai ar nelokāmu apņēmību pārvarētu katru izaicinājumu. Tomēr šajā kosmiskajā simfonijā uzmanieties no viltīgiem līdzstrādniekiem, kuri var maskēties kā sabiedrotie. Ar nesatricināmu pašcieņu un neierobežotu pacietību jums jātiecas pēc saviem sapņiem, tomēr jārīkojas viegli, jo Rahu šarms var uzpūst ego.

Strēlnieks:

Foto: Depositphotos

Šī tranzīta laikā Rahu sēž jūsu 4. mājā, kamēr Ketu ieņems jūsu horoskopa 10. māju. Strēlniek, sagatavojies viesulim, kad Rahu dodas ceļojumā cauri Zivīm. Darbs kļūs par jūsu nelokāmo kompanjonu, ieviešot savu ietekmi visos jūsu dzīves aspektos. Jūsu karjera, kuģis, kas kuģo neatklātos ūdeņos, sola pārmaiņas un izaicinājumus. Finanšu viļņi var jūs šūpot ārzonā, tāpēc nodrošiniet savas buras iespējamo kāpumu un kritumu laikā. Mīlestība, vienmēr romantisks stāsts, iztur, kamēr laulība saskaras ar laika pārbaudi. Šādās situācijās ir svarīgi parādīt sapratni, jo gudrība būs jūsu vadošā zvaigzne šajos pārbaudījumos. Izvirzot skatus uz nākotnes mērķiem un cenšoties tos īstenot, uzmanieties no nelieliem klupieniem pa taku, kuru esat rūpīgi nobruģējis. Ketu ietekme var likt jums atkārtoti pārskatīt savus plānus.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: turiet savas uzvaras stratēģijas tuvu, čukstiet tās tikai savai sirdij. Tas ir, ja vēlaties izvairīties no problēmām, izvairieties dalīties ar saviem panākumu noslēpumiem ar citiem.

Mežāzis:

Foto: Depositphotos

Kamēr Rahu šķērso jūsu 3. māju un Ketu caur jūsu 9. māju, jūs gaida dažādi kosmiski pārsteigumi. Rahu ir šeit, lai uzmundrinātu jūsu ego, bet Ketu atgādina jums par skarbajām dzīves patiesībām, lai palīdzētu jums saglabāt spēku. Karjera ir uzmanības centrā, un, lai gan tā nebūs gluda, palīdzēs izvairīties no pārmērīgas pašpārliecinātības. Turklāt jūsu rūpīgā domāšana un lēmumu pieņemšana, pazemība un centība jums palīdzēs. Arī jūsu veselība un jūsu ģimenes labklājība ir svarīga. Ceļojot šajā periodā, ieteicams saglabāt līdzsvarotu perspektīvu. Rūpējieties par savu vecāku veselību. Saglabājiet harmoniju ģimenē un izvairieties no šiem konfliktiem. Esiet piesardzīgs, pirms ieguldāt grūti nopelnīto naudu. Ja plānojat veikt īpašuma iegādi, rūpīgi izpētiet to; pretējā gadījumā tas var radīt nepatikšanas.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: zvaigznes liecina, ka šajā tranzītā galvenais ir līdzsvars. Pacelieties savā karjerā, vienlaikus saglabājot līdzsvarotu pieeju veselībai, finansēm un vispārējai ģimenes labklājībai.

Ūdensvīrs:

Foto: Depositphotos

Šī tranzīta laikā Rahu satricina jūsu 2. māju, bet Ketu dzīvo jūsu 8. mājā. Sagatavojieties, tas ir mežonīgs brauciens. Paplašinoties jūsu sociālajai dzīvei, jūs vēlēsities satikt vairāk cilvēku un veidot jaunus sakarus. Savā profesionālajā jomā varat apsvērt iespēju izmantot jaunas tehnoloģijas, lai ieviestu izmaiņas. Mīlestība ir gaisā, bet gaidiet apjukuma lāsumu. Šajā periodā ir svarīgi rūpēties par savu veselību. Jūs koncentrēsities uz jaunu zināšanu vākšanu, lai uzlabotu savu veselību, izmantojot jogu un meditāciju. Runājot par izglītību, šis periods var dot jaunu virzienu. Kopumā šis periods ir ļoti svarīgs personīgajai un psiholoģiskajai izaugsmei un attīstībai, kas var ievest jūsu dzīvē jaunu virzienu.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: jūs lielākoties paliksit svaigs un enerģisks. Tomēr pastāv iespēja sastapties ar dažiem emocionāliem virpuļiem, jo jūs esat savu domu kapteinis. Tāpēc ir svarīgi visu ceļojuma laikā kontrolēt savas emocijas, jo tas palīdzēs jums braukt gludi.

Zivis:

Foto: Depositphotos

Šajā periodā, kad Rahu apmetas jūsu 1. mājā un Ketu apmetas jūsu 7. mājā, sagatavojieties piedzīvojumu kalniņiem visās jūsu dzīves jomās. Dzīve jutīsies kā kāpumu un kritumu sajaukums. Profesionāli pārmaiņas ir gaisā, pateicoties Rahu ietekmei, taču jūsu mīlas dzīvei vajadzētu ritēt gludi, tādējādi uzlabojot jūsu attiecību pieredzi. Finansiāli jūs esat uz augšu, it īpaši, ja veicat saprātīgus ieguldījumus. Tranzīts palīdz jums strādāt, lai uzlabotu jūsu naudas situāciju, izmantojot labākas ieguldījumu stratēģijas. Apgūstiet jaunas zināšanas un ienirt jogā un meditācijā, lai uzlabotu savu labsajūtu. Turklāt jūsu spēja saglabāt savu veselību būs viens no lielākajiem jūsu enerģijas iemesliem. Labās ziņas? Jums ir tiesības uzņemties atbildību par šīm negatīvajām emocijām. Līdz ar to šajā periodā jūs varat piedzīvot būtiskas izmaiņas jūsu domās. Planētu ietekmes dēļ jūs centīsities labāk izprast sevi. Dažkārt jūs varat justies iestrēdzis vai nomākts, taču jūs varat iegūt kontroli pār šīm negatīvajām sajūtām. Saglabājiet šo pašapziņu augstu, kamēr jūsu domās notiek būtiskas izmaiņas.

Šis ir šīs fāzes zelta likums: priekšā ir pārveidojošs ceļojums! Gaidiet, ka daži domāšanas procesi mainīsies, un nebrīnieties, ja laiku pa laikam jūtaties iesprostoti. Atcerieties, ka jums ir iekšējs spēks, lai ar pārliecību virzītos uz priekšu.

Dzīvesstils

Viesizrāde, radoši vasaras vakari, koncertuzvedums, laikmetīgā deja, muzikāli interaktīva spēle, traģiska dziesmuspēle, leģendu atgriešanās un kārtīga sadziedāšanās.

Svarīgākais