© Publicitātes foto

No 3. līdz 5. novembrim Ķīpsalā gaidāms gada krāšņākais skaistumkopšanas pasākums – Baltijas vērienīgākā skaistumkopšanas izstāde “Baltic Beauty 2023”.

Dažādus plaša patēriņa un profesionālos skaistumkopšanas produktus un pakalpojumus divās hallēs prezentēs vairāk nekā 300 izstādes dalībnieku no vismaz 13 valstīm.

Notiks četras vērtīgas konferences, vairāk nekā 40 profesionālie konkursi, kā arī meistarklases un semināri. Aizraujoši notikumi uz trīs skatuvēm būs visās izstādes dienās.

1. PIRMOREIZ - DISKUSIJA PAR MĀKSLĪGO SKAISTUMU

Publicitātes foto

Cik drošas ir skaistuma injekcijas? Cik tālu esam gatavi sekot modes tendencēm un mainīt savu izskatu, lai neapdraudētu savu veselību? Vai dzīšanās pēc skaistuma ir atkarība? Kā nekļūt par skaistuma upuri?

Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem varēs rast diskusijā “Profesionāli par skaistumu”, kas notiks sestdien, 4. novembrī, plkst. 12.00 uz “Baltic Beauty” Atvērtās skatuves. Sagatavojiet jautājumus un saņemiet profesionālas atbildes!

Mūsdienās skaistumkopšanas pakalpojumu piedāvājums un arī pieprasījums ir ļoti plašs un vilinošs. Sociālajos tīklos pieejamā informācija aizvien biežāk tiek uztverta kā skaistuma un modes tendenču noteicēja, tādēļ visā šajā informācijas jūklī patērētājsvar viegli apjukt.

Interesenti izstādē varēs uzdot jaut diskusijas dalībniekiem - plastikas ķirurgam Dr. Ansim Ģīlim, dermatoloģei, kosmetoloģei Dr. Inārai Stepanovai, kosmētiķei, mikropigmentācijas speciālistei Longinai Koļesņikovai, “GMT” idejas autorei, kosmētiķei Terēzei Beļkovai, ārstei-kosmetoloģei Dr. Irēnai Kermen, ārste-kosmetoloģei Dr. Ingai Groskopai. Diskusijā piedalīsies arī influencere Adriana Miglāne, kura neslēpj, ka ir izmantojusi dažādas skaistumkopšanas procedūras. “Pirms pieņemu lēmumu, man ir svarīga speciālista pieredze, diploms un attiecīgā izglītība. Un, protams, precīzi gribu zināt iespējamos blakusefektus,” saka Adriana.

2. PIRMOREIZ - STARPTAUTISKS BĀRDDZIŅU UN FRIZIERU KONKURSS

Publicitātes foto

Sestdien, 4. novembrī, pirmo reizi notiks starptautisks bārddziņu un frizieru konkurss “Barber Battle Latvia 2023”, ko organizē bārddziņu konkursu rīkotājs “Barber Battle” no Čehijas. Konkurss notiks četrās kategorijās: “Freestyle haircut”, “Creative beard”, “Fast fade” un “Scissor cut”.

Labākos frizierus katrā kategorijā un arī kopvērtējumā noteiks izcili Čehijas frizieri - absolūtais “Barber Battle 2022” uzvarētājs frizieris Jakubs Jānošs (Jakub Janoš), “Royal Barber & Shop” īpašnieks Roberts Kellners (Robert Kellner) un frizieris kolorists, lektors Bobs Kubesa (Bob Kubesa).

3. “KARSTI” JAUNUMI

Publicitātes foto

Latvijā radīts serums ar pildvielas efektu, vairākkārt izmantojami anticelulīta legingi, lūpu spīdums, kas palielina lūpu apjomu dabiskā veidā, jonizējošas zobu birstes, ko var lietot bez zobu pastas, uzacu un skropstu laminēšanas komplekts mājas apstākļiem...

Tie ir tikai daži no jaunumiem, ko būs iespēja apskatīt, izmēģināt, iepazīt un arī iegādāties.

* Kokvilnas legingus “Slim Shape SPA Body Pants”, kas ir piesūcināti ar dabīgu lipolītisko koncentrātu, lai mazinātu celulīta radītās nepilnības un veicinātu toksīnu izvadīšanu no organisma, izstādē prezentēs itāļu zīmols “World Of Beauty”.

* Latvijas zīmols “Labrains” piedāvās pavisam “karstu” jaunumu dabiskās dermokosmētikas produktu klāstā - intensīvas iedarbības serumu ar hialuronskābi augstā koncentrācijā, kas dziļi mitrina un stimulē metabolismu dermā un ir piemērots visiem ādas tipiem. Tā ir unikāla, zinātniski apstiprināta, dabiska un inovatīva antioksidantu kombinācija ar E vitamīnu un dzērveņu sēklu eļļu, kam ir grumbiņu izlīdzinošs un liftinga efekts.

* Itāļu uzņēmums “Shape Cosmetici” piedāvās sejas un ķermeņa kosmētikas sēriju, kuras sastāvā ir gliemežu sekrēts. Viens no sērijas produktiem ir inovatīvs lūpu spīdums ”Shape”, kas palielina lūpu apjomu dabiskā veidā.

* Lietuvas zīmols “Dipras” prezentēs Japānas korporācijas “IONIC” izstrādātās inovatīvas jonu zobu birstes, kas sniegs sevišķu tīrības sajūtu, nodrošinot to dabiskā veidā, pateicoties jonizācijai, neatkarīgi no tā, vai lietojat zobu pastu vai nē.

* Latvijas zīmols “Si Lashes” piedāvās uzacu un skropstu laminēšanas komplektu, kas 30 minūšu laikā ļaus iegūt laminētas uzacis un/vai skropstas mājas apstākļos.

Un tas nav viss! Daudz jaunumu ir arī citiem “Baltic Beauty 2023” dalībniekiem.

4. SEJAS, ĶERMEŅA UN MATU SKAISTUMA PASAULE

Publicitātes foto

* Hallē “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule” varēs iepazīt skaistumkopšanas klīniku piedāvājumu, aktuālākos produktus, salonu un spa pakalpojumus un dažādas aparāttehnoloģijas, sākot no sejas kopšanas kosmētikas līdz permanentajam grimam, no skropstu un nagu pieaudzēšanas līdz jaunākajām aparātprocedūrām, no mutes higiēnas līdzekļiem līdz epilācijas un depilācijas krēmiem.

* Halles “Matu skaistuma pasaule” piedāvājumā būs profesionālā un plaša patēriņa matu kosmētika, instrumenti profesionāļiem, aksesuāri un aprīkojums frizētavu saloniem.

5. STARPTAUTISKS FRIZIERMĀKSLAS FESTIVĀLS

Publicitātes foto

Blondīnes vienmēr ir modē, tāpēc šogad īpašs uzsvars likts uz blondīnēm. Trīs matu kosmētikas ražotāji demonstrēs savu redzējumu par blondo modi.

* Seminārā “Blond Trend Collection from Cutrin 2024” pieredzes bagātie “Cutrin” meistari Kaisa Vuorenpā un Jani Kinnunens no Somijas un Diāna Isajeva no Latvijas atklās visskaistāko blondo toņu receptūras un demonstrēs piecu aktuālo blondo toņu tehnikas.

* Seminārā “Matu griezumi, 3D blondais, metāliskie toņi un citas 2023./2024. gada ziemas tendences” ar aktualitātēm iepazīstinās Danija Bretmane no Vācijas un Маrina Lāce no Latvijas.

* Svaigākās matu griezumu tendences seminārā “Salongriezumu harmonijas noslēpums” atklās Vācijas frizieru komanda “Marcel & Evgeniy & Artem… for You!”.

* Bet ar saviem amata noslēpumiem profesionālā bārdu un ūsu kopšanā seminārā „Mūsdienīgs vīrietis“ svētdien, 5. novembrī, dalīsies viens no Latvijas pieredzes bagātākajiem bārddziņiem Kristaps Slakteris.

6. KONKURSS MANIKĪRA MEISTARIEM

Publicitātes foto

Ar vēl nebijušu vērienu pēc trīs gadu pārtraukuma Ķīpsalā atkal notiks konkursi manikīra meistariem.

Uz konkursu “Latvian Global Nail Cup 2023”, kas notiks piektdien, 3. novembrī, Ķīpsalā ieradīsies dalībnieki un tiesneši no 12 valstīm un klātienē manikīra meistari sacentīsies piecās kategorijās.

7. SKROPSTU PIEAUDZĒŠANAS KONKURSS

Publicitātes foto

Sestdien, 4. novembrī, Ķīpsalā gaidāms skropstu pieaudzēšanas konkurss “Dalila Beauty Cup 2023”, ko rīko Starptautiskā Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociācija.

Dalībnieki sacentīsies vairākās kategorijās: skropstu laminēšana, uzacu laminēšana, uzacu arhitektūra un krāsošana, kā arī “Fantazy” laminēšana.

8. AIZRAUJOŠI KONKURSI VIZĀŽISTIEM

Publicitātes foto

Svētdien, 5. novembrī, norisināsies trīs aizraujoši un acīm baudāmi konkursi, kuros spēkiem mērosies esošie un topošie vizāžisti un stilisti.

* Konkursā “Creative makeup” meistars tēla veidošanai varēs strādāt jebkurā tehnikā, ieskaitot air-brush, trafaretus, grima materiālus, kā arī izmantot jebkurus dekoratīvās kosmētikas produktus un dekorus.

* Stilistu konkursā “Full Fashion Look” modelis tiks veidots aiz skatuves (frizūra, meikaps, tērps), bet uz skatuves piecu minūšu laikā stilistam būs iespēja sakārtot modeļa detaļas līdz pilnīgam tēlam.

* Savukārt konkursā “Mūsdienu līgava” sacentīsies komandas (frizieris un vizāžists), kuru uzdevums būs izveidot aktuālu saskaņotu līgavas koptēlu.

9. ROTASLIETU PASAULE

Publicitātes foto

Izstādes ekspozīciju bagātinās atsevišķa rotaslietu un aksesuāru sadaļa “Rotaslietu pasaule”.

10. KONFERENCES PROFESIONĀĻIEM

Publicitātes foto

Izstāde “Baltic Beauty” ir ne tikai skaistumkopšanas svētki, bet arī nozīmīga vieta, kur nozares profesionāļi var sekot līdzi aktualitātēm, mācīties un celt savu profesionalitāti. Tāpēc arī šogad izstādē notiks četras vērtīgas konferences.

* Sestdien, 3. novembrī, notiks Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas konference “Kvalitatīvs un drošs kosmētiskais pakalpojums”, kurā nozares eksperti aplūkos dažādus aspektus - skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēja juridisko statusu, invazīvo procedūru spožumu un postu plastikas ķirurga skatījumā, masāžas tehniku neatbilstības izraisītās sekas un citus aktuālus jautājumus.

* Izstādes pirmajā dienā notiks arī imidža skolas-studijas “Unastyle” konference ar praktisko daļu frizieriem un vizāžistiem “Podiuma šovi: aizkulišu noslēpumi".

* Sestdien, 4. novembrī, norisināsies Latvijas Ārstu biedrības konference “Minerālu vielmaiņa un minerālu preparātu lietošana ikdienā”.

* Savukārt svētdien, 5. novembrī, uz konferenci “Dalila Beauty Conference” savus kolēģus aicina Starptautiskās Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociācija un “Dalila Beauty School”. Dienas kārtībā - jaunākās nozares tendences un personīgā zīmola virzīšana sociālajos tīklos.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar “Skaistums matu kosmētika”, Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju, Latvijas Ārstu biedrību, Latvijas Spa & wellness federāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, imidža skolu-studiju “Unastyle”, Tatjanu Kivi, “Global Beauty Cups”.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv