Jaunums Latvijā: pasaulē visvairāk apspriestā pretnovecošanās procedūra

© Publicitātes foto

Latvijas estētiskajā medicīnā šajā pavasarī ienācis jaunums – unikāla pretnovecošanās procedūra “Emface”, kas ir īsta revolūcija! Tā ir premium klases iekārta, kas acīmredzami uzlabo sejas liftingu un samazina krunciņas bez injekcijām, operācijas un citiem radikāliem līdzekļiem.

Samazina krunciņas par ~37%

“Emface”, ko ekskluzīvi piedāvā tikai “Veselības centrs 4” filiāle “Anti-Aging Institute” (pateicoties ilggadējai ciešai sadarbībai ar iekārtu ražotāju “BTL” (Čehija), kas ir viens no vadošajiem medicīnas tehnoloģiju ražotājiem pasaulē), ir vienīgais neinvazīvais sejas liftings Latvijā. Tā ir vienīgā iekārta, kurā apvienota sinhronizētā radiofrekvences (RF) un HIFESTM enerģija, kas sniedz dubultu iedarbību - ādas atjaunošanos un sejas muskuļu stimulāciju. Procedūras efektivitāte ir pierādīta pētījumos: kolagēna un elastīna sintēzes paaugstināšanās (~26%), kas samazina krunciņas par ~37% un padara sejas ādu par ~23% tvirtāku; tiek tonizēti sejas muskuļi, muskuļu masas pieaugums par ~30%, kā rezultātā noslīdējis sejas ovāls atgūst stingras, jauneklīgas kontūras.

Publicitātes foto

Procedūra, kas ir piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem, ilgst vidēji 20 minūtes un to iesaka veikt kursa veidā (vidēji 4 procedūras).

Neveidojas ne apsārtums, ne tūska

Kā notiek procedūra? Pieres un vaigu zonā tiek piestiprināti aplikatori, kas raida RF un HIFES™ impulsus - ir jūtama pulsācija, siltums un atsevišķu sejas muskuļu grupu kontrakcijas, kas nerada diskomfortu. Savukārt pēc procedūras, kas ir absolūti nesāpīga un tiek veikta bez anestēzijas, neveidojas ne apsārtums, ne tūska, tādējādi nav nepieciešams ne dzīšanas, ne atjaunošanās periods.

“Emface” iesaka, ja ir:

- noslīdējušas uzacis,

- pieres grumbas,

- noslīdējusi, tonusu zaudējusi žokļa līnija,

- tonusu zaudējusi kakles zona.

Kontrindikācijas:

- pīrsings vai tetovējums iedarbības zonā,

- akne akūtajā fāzē,

- implanti vaigu vai pieres zonā,

- saules apdegums, brūces, ādas iekaisums,

- mutes dobuma slimības,

- grūtniecība, laktācija.

Efekts saglabājas vismaz gadu

Sejas muskuļi ļauj izteikt emocijas, runāt, smaidīt un izskatīties dabiski. Ja tie nav pietiekami attīstīti vai ilgstoši netiek izmantoti, var rasties, piemēram, sejas asimetrija, noslīdējis sejas ovāls. Stimulējot sejas muskuļus, uzlabojas asinsrite un limfodrenāža sejas zonā, kas attiecīgi sekmē sejas tonusu un izskatu. Regulāra sejas muskuļu trenēšana var arī palīdzēt mazināt grumbu veidošanos un saglabāt elastību un tonusu.

“Emface” stimulē sejas muskuļus, kas ir atbildīgi par sejas ovāla pacelšanu, tādējādi radot visas sejas pacelšanas jeb liftinga efektu.

Procedūras iedarbība redzama jau procedūru kursa laikā, bet pilnvērtīgs efekts novērojams vidēji sešu nedēļu laikā pēc pēdējās procedūras. Savukārt procedūras rezultāts saglabājas vismaz gadu. Tiesa gan, rezultātu noturīgumus ir atkarīgs no organisma individuālajām īpatnībām, dzīvesveida un citiem faktoriem, taču, lai saglabātu pastāvīgu efektu, uzturošo procedūru ieteicams veikt 1-2 reizes gadā.

“Emface” un botokss - ideāla kombinācija

Publicitātes foto

Kā norāda Veselības centra 4" filiāļu un "Anti-Aging Institute" vadītāja Zane Rēvalde, “Emface” procedūras var kombinēt ar citām pretnovecošanās procedūrām, tostarp botoksa injekcijām, filleru injekcijām, ādas lāzerslīpēšanu un citām. Efektu papildinošās procedūras ieteicams veikt pēc “Emface” procedūru kursa un tā rezultātu novērtēšanas.

Lai gan botoksa injekcijas atslābina sejas muskuļus, “Emface” un botoksa injekcijas pat papildina viena otru, jo iedarbojas uz dažādām muskuļu grupām: “Emface” stiprina sejas liftinga muskuļus, bet botulīna toksīns atslābina sejas depresorus jeb muskuļus, kas seju “velk” uz leju.

Cenas:

  • elektromagnētiskā stimulācija un radiofrekvence ar “Emface” (1 reize) - 400 EUR;
  • elektromagnētiskā stimulācija un radiofrekvence ar “Emface” ar medicīniskām indikācijām (4 reizes) - 1500 EUR.

Svarīgākais