Maigu piena desertu var pagatavot tikai 12 minūtēs, bez cepeškrāsns nepieciešamības.
Vieglas sastāvdaļas un patīkama krēmīga tekstūra padara to par perfektu izvēli, savā Instagram lapā piedāvā ēdienu blogeris Alekss Mils.
SASTĀVDAĻAS:
300 ml piena
3 olu dzeltenumi
70 g cukura vai saldinātāja
10 g vaniļas cukura
350 g (15%) skābā krējuma
20 g želatīna
PAGATAVOŠANA
Vispirms pārlej želatīnu ar 100 ml piena un ļauj tam uzbriest. Katliņā sakuļ olu dzeltenumus un cukuru. Pievieno 200 ml piena, samaisa un uzliek uz uguns.
Maisa nepārtraukti, līdz sāk vārīties. Izslēdz uguni, kad parādās burbuļi.
Pievieno vaniļas cukuru, skābo krējumu un želatīnu un samaisa līdz gludai masai. Ielej ērtā veidnē un ievieto ledusskapī 1-2 stundas. Apkaisa ar sarīvētu šokolādi un bauda.
Vairāk recepšu skatiet šeit.
View this post on Instagram