Kraukšķīgas lavaša trubiņas ar vistas gaļas pildījumu

© Ekrānšāviņš

Kraukšķīgi lavaša rullīši ar pildījumu ir lieliska iespēja ātrām un gardām brokastīm. Plāns lavašs pārvēršas zeltainā, aromātiskā rullītī ar sulīgu un aromātisku pildījumu, atklāj ēdienu blogeris Alekss Mils.

SASTĀVDAĻAS:

2 lavaša loksnes

400 g vistas filejas

1 sīpols

1 paprika

120 g saldā krējuma (20%)

40 g rīvēta siera

10 g eļļa

Sāls, pipari, malts koriandrs, kaltēts ķiploks - pēc garšas

40-50 g kukurūzas pārslas vai rīvmaize

2 olas

PAGATAVOŠANA

  • Bļodā pievienojiet sagrieztu vistu un eļļā 6 minūtes apcepiet. Pēc tam pievienojiet sasmalcinātu sīpolu un turpiniet cept vēl 4 minūtes, maisot. Pievienojiet sasmalcinātu papriku un vāriet uz lēnas uguns vēl 5 minūtes.
  • Pielejiet zema tauku satura krējumu, pievienojiet koriandru, kaltētu ķiploku, sāli, piparus un rīvētu sieru. Apmaisiet un vāriet uz lēnas uguns dažas minūtes.
  • Sagrieziet katru lavaša loksni 3 vai 4 strēmelēs. Uz lavaša uzlieciet pildījumu un sarullējiet to trubiņā. Vispirms iemērciet to sakultā olā, pēc tam apviļājiet ar nesaldinātām kukurūzas pārslām vai rīvmaizi.

Ekrānšāviņš

  • Cepiet 180°C temperatūrā apmēram 12-15 minūtes, līdz lavašs kļūst zeltains un kraukšķīgs.

Vairāk recepšu lasiet šeit.