Mājās gatavota pistāciju un vistas rulete, kas vienmēr pārspēj veikalā pirkto

© Ekrānšāviņš no Instagram

Sulīgu, aromātisku un vizuāli pievilcīgu vistas gaļas ruleti ar pistācijām var vienkārši pagatavot mājās.

Šī vienkāršā recepte pārveido parastu gaļu par svētku ēdienu, kas pārsteigs viesus un ģimeni ar savu garšu un maigo tekstūru. To piedāvā ēdienu blogeris Alekss Mils.

Vistas rulete ar pistācijām

SASTĀVDAĻAS:

600 g vistas krūtiņa

400 g vistas stilbiņš

100 g sēnes

Sāls un pipari (pēc garšas)

2 tējk. žāvēta ķiploka

1 tējk. kūpinātas paprikas

75 ml 20% krējuma

60 g pistāciju (vai jebkuri rieksti)

PAGATAVOŠANA

  • Vispirms blenderī sablendējiet vistas krūtiņu. Sagrieziet stilbiņu un sēnes gabaliņos un pievienojiet tos samaltajai gaļai.
  • Pievienojiet maisījumam žāvētu ķiploku, papriku, sāli, piparus, pistācijas un nedaudz krējuma. Visu rūpīgi samaisiet un izklājiet uz cepampapīra vai pārtikas plēves.
  • Liek ledusskapī uz 2 stundām vai vēlams uz nakti. Pēc tam cepiet 180 grādos 60 minūtes.

Vairāk recepšu skatiet šeit.