Viegls sautējums ar vistu un dārzeņiem

© Foto: depositphotos.com

Ja šovasar vēl neesat pagatavojis šo maigo un gardo ēdienu, tad pasteidzieties! Daži jaunie dārzeņi jau iet mazumā. Šim ēdienam labi der vistas fileja. Sautējuma recepte ir populāra dažādās valstīs. Un šī popularitāte ir pelnīta, jo ēdiens ir garšīgs, maigs un neprasa īpašas kulinārijas prasmes.

SASTĀVDAĻAS

700 gr vistas fileja

50 gr zaļie zirnīši

2 gb. kabači

sauja spinātu

2 gb. paprikas

1 gb. sīpols

2 gb. burkāni

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA

1.Papriku nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Sagriež gabaliņos.

2.Vistas gaļu sagriež mazākos gabaliņos un pēc mazgāšanas liek sautēties eļļā sakarsētā pannā.

3.Sīpolu, burkānus, kabačus sagriež mazos kubiņos. Sasmalcina spinātus.

4.Gaļai pievieno dārzeņus.

5.Ja nepieciešams, pievienojiet nedaudz ūdens un pēc 10 minūtēm pievienot sāli un piparus pēc garšas. Var iemest ķiploka daiviņu.

6.Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

Dzīvesstils

Filmās un literatūrā autori dažreiz runā par kaķiem, kas jūt nāvi. Tas izklausās drausmīgi, taču lielākā daļa šo sižetu ir cēlušies no patiesa stāsta no 2007. gada. Kādā amerikāņu pansionātā dzīvoja kaķis vārdā Oskars, kurš ienāca tikai to cilvēku istabās, kuri drīz mira. Kas tas bija?

Svarīgākais