Ja šovasar vēl neesat pagatavojis šo maigo un gardo ēdienu, tad pasteidzieties! Daži jaunie dārzeņi jau iet mazumā. Šim ēdienam labi der vistas fileja. Sautējuma recepte ir populāra dažādās valstīs. Un šī popularitāte ir pelnīta, jo ēdiens ir garšīgs, maigs un neprasa īpašas kulinārijas prasmes.
SASTĀVDAĻAS
700 gr vistas fileja
50 gr zaļie zirnīši
2 gb. kabači
sauja spinātu
2 gb. paprikas
1 gb. sīpols
2 gb. burkāni
PAGATAVOŠANA
1.Papriku nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Sagriež gabaliņos.
2.Vistas gaļu sagriež mazākos gabaliņos un pēc mazgāšanas liek sautēties eļļā sakarsētā pannā.
3.Sīpolu, burkānus, kabačus sagriež mazos kubiņos. Sasmalcina spinātus.
4.Gaļai pievieno dārzeņus.
5.Ja nepieciešams, pievienojiet nedaudz ūdens un pēc 10 minūtēm pievienot sāli un piparus pēc garšas. Var iemest ķiploka daiviņu.
6.Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.