Kad apnikusi parastā omlete, pagatavojiet skramblu

© Foto: pixabay.com

Šā ēdiena pasniegšanas iespēju izgudroja amerikāņu šefpavārs, kad viņa skaistā franču omlete neizdevās un saplīsa.

Starp citu, nesanāca tik slikti, garšoja un izskatījās labi. Skramblam var pievienot papildu sastāvdaļas: sieru, sēnes, šķiņķi, bekonu, dārzeņus.

SASTĀVDAĻAS

4 olas

150 ml piens

PAGATAVOŠANA

Foto: pixabay.com

Iesitiet olas bļodā un sakuliet. Bļodā pielej pienu un vēl sakuļ olas, var pievienot sāli vai garšvielas. Ielej omleti karstā pannā ar eļļu, ļauj tai nedaudz sastingt un tad sāk maisīt, to sadalot. Maisa, līdz iegūtie gabaliņi skaisti apcepušies.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais